[漫畫] 中野五月暨出租女友討論區 (16) 黑犬定白貓?

1002 回覆
10 Like 6 Dislike
唔屌
開始左先
屌左先就會變質
你地唔好精蟲上腦啦
套野有咁難明咩
都未真係男女朋友

btw你拎走垃圾袋啦
係你嘅心態停留咗係呢啲戲嘅年代
咁多肌肉,果然同肥力士係天生一對
一個冇遠見嘅作者,舊年夏天已經決定2022夏天播S2,明知仲要連載咁長時間,都唔去諗點樣將故事延續,反而將個故回溯咗返去初初連載果時嘅進度。建議宮狗唔好再學人寫長篇為禍日本漫畫界,學吓臼井儀人套蠟筆小新咁,畫幾十年都係同一個年紀,角色記憶集集清零咪算鳩數可能冇咁惹讀者反感
如果最後麻雞承認愛上男豬
放棄報復,加入戰團搶男主都幾好睇
一個垃圾桶 一個垃圾袋
重唔夠煩咩
Btw牙墨同八重森幾時再出場
no la
我覺得如果單身嘅話有sp都ok
但對於認定左想同佢發展嘅對象
就好想可以搵到個大家都覺得合適嘅時機先開始
而唔係下下淨係諗點屌到佢咁單方面
係要考慮埋對方
你記唔記得167和仔打完丁講過,佢溝水原最大目的都係想擘開佢對腳
邊有咁講過呀咪屈啦
打丁係正常生理需要
但冇講過溝水原最大目的係想擘開佢對腳
50集之前已經可以係眾籌拍戲既份量
其實想睇返和也點係水原戲劇路幫佢
好過咁旅行拖
由薩利亞到依家真係0進展
八重森仲好似比人delete左
幾時先有進一步派下糖
宮島:我畫垃圾你咪又係照睇

打完丁個樣咁空虛,然後就話想要條女,你都仲唔認佢想中出水原
問題係宮狗花大量篇幅寫埋啲冇營養嘅劇情,派糖水原甩罩果啲,一頁就畫晒,之前水原跌落海都有意義咁多嘅劇情都係用左兩話篇幅
甩罩呢一part,點都唔會係佢兩個一齊嘅關鍵,但係就用咁大量嘅篇幅嚟寫
想要女還想要女
想同水原一齊唔得於就淨係想諗點屌佢
分清楚先
由薩利亞開始無睇
睇你地講咩都估到
都cls
有意思既唔畫走去拖
唔打丁果時又唔見佢話想要女ching你幫個用碌鳩嚟思考嘅角色兜得好勉強
宮狗成日咁強調畫佢打丁,好明顯已經係想表達主角就係咸濕仔,唔好見佢提栗林同木部會成日打丁
用碌鳩思考唔洗搞咁多野啦
食左樓下啦
有幾勉強呀
咪on9啦
正常健全嘅男仔都會打架啦
其他角色唔畫係因為佢地係配角唔撚係主角丫嘛
佢夠冇畫其他角色日日都食飯沖涼啦
係咪代表佢地唔係日日都食飯沖涼呀
你查返之前所有連載,我肯撚定和也條柒頭前所未有地打完丁咁撚樣講想要條女,我唔撚知係男人都會打丁咩!佢而家係打撚完丁後續有幻想串連呀仆街!
Yes, 淫蟲黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞