[漫畫] 中野五月暨出租女友討論區 (16) 黑犬定白貓?

1002 回覆
10 Like 6 Dislike
垃圾劇情
收皮啦作者,有咩好咁糾結,水原又唔係有咩一定不能既理由,唔做出租女友即時辭都得啦on9,佢地兩個根本完全冇障礙,麻美又咩料做到咁莫名奇妙,作者你快d完左佢啦好冇
麻雞有阿嫲做過ptgf既痛腳
過咗咁耐仲係只是客戶
真係冇期望就唔會有失望
其實拍完電影,阿嫲死咗之後已經完全冇障礙,唔知兩個喺度拖乜
最撚抵死係,人哋想同妳攤牌,你就避嚟避去
咁又唔係冇障礙嘅,水原太大洗,和也廢人搵唔到錢養佢唔起,仲要樓下飛唔甩經常亂入搞局
仲有唔知佢老豆和男聽到,原來自己做咗年幾戇鳩比個仆街仔水足年半會有乜反應
衰仔,比幾皮野你讀大學,你走去叫雞
仲要全部叫同一隻
call水原一次,夠去吉原白金級泡泡浴
Party只係算有少少野睇
到而家都唔知幾多集

之前集集話無麻美
而家每集最尾出俾你睇
仲係答話客户,又可以loop過
邊度大洗
佢住最cheap嘅公寓
食得又平(薩利亞),仲試過唔記得撳錢索性唔食野
慳返黎嘅錢都係為左實現夢想俾奶奶見證得到
究竟邊度大洗
水原正臭雞
根本想吊金龜,嫌和也配唔上佢絕色美女
on79
人地做左咁多野同你幫你,仲係客戶
客你老母,臭雞女神收兵
Yes, 只講金唔講心,鐘意咗和也都唔忠於自己
大學學費、演員學校學費、房租、以佢屋企衫褲鞋襪化妝品數量,講到好似可以好似和也返幾粒鐘part time就可以負擔咁,有其他板網友計過,唔計日常伙食雜費,水原經常性支出已經超過30萬日圓
除左化妝品同衫褲鞋襪之外
其他都係必須要嘅開支
而化妝品同衫褲鞋襪呢啲佢都可以係好平咁樣入貨/做ptgf有人送俾佢
呢啲都可以理解到唔一定係佢大洗先會咁多
所謂大洗嘅意思係指會花錢落好多非必要嘅地方
呢一點水原唔係喎
咁佢都係自己打工賺錢call嘅
你講呢啲係揮霍,我講緊佢大洗=開支大
打工就俾樓下色誘,打完工就叫雞
前期租果啲咪又係用佢老豆比佢果1球嚟租
仲要未計小百合死前住院費同葬禮條數找清咗未
水原應該賺唔少,話晒第一新人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞