ios15 白老鼠報告

941 回覆
23 Like 114 Dislike
屌,我又係咁
全屋d裝置都行到5-600Mb
得部iphone11點整最盡都係得50Mb
未上15 但15出個日開始 呢幾日outlook都唔陣通知出黎
做乜嘢開開下相片,無端端變到咁colorful

更新完用唔到渣打app
呢排興魷魚遊戲
以前notifications 向右掃可以打開app
宜家唔得
有冇人牛牛apps 有問題? 成日撳A 彈B 股價出嚟
11pro max好食電
我見到連登有幾個user 投訴呢樣嘢。但其實唔係就咁禁落條banner就入到app咩? 同向右掃有咩分別? 真心問。
想問iPados 15 widget 有冇得變返以前咁stay 係左邊
我反而慳電左
唔出奇, 要等其他友仔升級 APPS 去兼容 返 IOS15
更新埋個渣打app就用到
iPhone12 更新完第二日 係咁重新開機 入DFU都restore唔到
陣間要book天才

利申:講大話切JJ
我都唔知點解決,每次開多相就,彈Apps之後入番去就咁樣,呢幾日個相片好食電,究竟係硬件問題定點

利申 月緊 12
有無人Focus Time group 埋的notification不能夠expand?
禁來禁去都彈個解鎖出黎
唔可以expand睇下有咩notification
倒影黎
有冇人apple pay張八達通死咗?
我發覺上左15之後,喺app store dl apps慢左好多,平時好快就dl到,而家成日停左喺度

PS: Wi-Fi 速度冇變過
暫時冇
今次個ios15最唔滿意真係個分享功能壞撚咗,成日share完去line都睇唔到條link,有時得有時唔得,唔知係ios問題定line問題
然後個通知中心又閹割咗勁多嘢,冇得放大拉落close想點
其實lockscreen點先可以preview到啲圖?
Delete 重裝就得
用sifari上連登成日當我機械人,係咁揀圖
private relay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞