ios15 白老鼠報告

941 回覆
23 Like 114 Dislike
可能要等部機indexing,過一兩日睇吓點
我用到
試試等一兩日,可能部機indexing
等其他巴打補充
刨緊個post,似乎有唔少人遇到呢個問題

標準答案係等一兩日等部機indexing
但會唔會真係del咗呢個基本search功能?冇人知,不過機會微
睇片係咪cut 咗兩邊
無得真full screen
有冇人更新唔到
卡咗喺已暫停嗰度
用到?carmea setting冇live text option,邊到揀?
有冇人iPhone 8 Plus升上iOS 15,想知道有冇問題
冇問題,我用緊
唔可以用private relay會好慢,用咗now player live channel全部睇唔到
我依家都係咁
係咪太多人搞到hand 咗,我連update youtube 個app 都停咗係度更新唔到
係呀
更新後,除左 APP STORE 更新變好慢,暫時未發現其他問題。
好定壞左
Iphone x 升完 啲電倒水得仲勁左
過幾日再睇
更新完頭一兩日係爭啲
唯有係咁啦
D notifications 更新完有bug d kill咗嘅notifications 會再出現但又唔可以個別咁kill多次
用iTunes update kick住喺
Contacting the iPhone software update server
點解你地個個都up到
連登仔剩係鍾意講咩順唔順,食唔食電
但我功能上嚟講,應該係壞多於好
好似多咗好多功能,但一大堆功能係你理解完一大輪之後,原來都係冇乜用嘅嘢,即乜鬼嘢專注模式咁,真係多撚柒餘

個通知中心直頭係大倒退,撳完放大之後冇得直接close
啲嘢縮細咗,又冇咗群組通知個數量

㩒唔到 有bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞