做gym 去247根本係自虐

616 回覆
1232 Like 55 Dislike
Gym你老母閪room咩死公屋仔識唔撚識英文
朝早都算小人,不過間間都有啲奇怪人

金雞有幾個啊叔/光頭佬拉低口罩做;個場有時成地薯片

黃大仙有個大媽日日由清晨3點做到8點,差手機、又叫又吹水又唱歌;有個啊叔帶着NC耳筒淫叫

葵芳有情侶霸機做,行過就怒啤人

葵興有2個四眼私教朝早教人做gym 賺錢
k
好想轉會 越黎越多人 日日都有人黎睇場
重有9個月約
想轉去pure FF 寧願貴d 都唔想同人迫
返工放工放假重迫唔夠咩
Pure都好撚多人
鰂魚涌OTP係咪少人啲?
朝早都算小人,不過間間都有啲奇怪人

金雞有幾個啊叔/光頭佬拉低口罩做;個場有時成地薯片

黃大仙有個大媽日日由清晨3點做到8點,差手機、又叫又吹水又唱歌;有個啊叔帶着NC耳筒淫叫

葵芳有情侶霸機做,行過就怒啤人

葵興有2個四眼私教朝早教人做gym 賺錢

度度都有架啦
通常D仔仲會大力D掉餅添
已退😂 一年前join 試玩果陣,熱門時間都無咁多人,依家入到去 聞日朝早9-10點幾都勁多人。
屋企買咗啲dumbbell 同 bench 自己操算
公屋樓下有gym room就好
247最撚正
physical都係呢個價....簽一年都係4000幾, 玩左4年, 冇比人sell過
有冇人計過租個工廈買曬機要幾錢
搵幾條友除開會唔會同gym room差唔多
仲可以成班fd多個地方聚下
垃圾 snap fitness屌打
算少人輪姦d機
不過仲有好多新手玩一部玩半個鐘
去過葵芳做 不過未見過情侶咁下次留意下先,鬥啤
全部非公營gym都係垃圾
多人到仆街 分店少
仲要唔係平
有4 間gym room 會藉
真心覺得24/7 最撚差
人又多 廁所污糟 條毛巾濕到掂都唔想掂
P記質素 人地做到100蚊一個月
價錢同go24 差唔多 人地有無限毛巾 靚女多啲 場又靚啲
有去tw 都知 有幾大 3層
講靚女就第2間p記最撚多
24/7真係狗也不屌
今個月都退了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞