做gym 去247根本係自虐

616 回覆
1232 Like 55 Dislike
見過幾次靚女淨係著pure衫唔戴巴
247=ig
physicla,康文=facebook,廢老先會用

搞到好多後生谷哂去247
真,唔好以為Pure夜晚就唔洗排,你俾千鳩幾蚊join都係要排架,只係條龍無咁長排1-2個到你囉
尤其係依2間夜晚好多人上教練堂呢,無教練區,啲教練又會用得比較耐,bench, rack同platform起碼用20分鐘以上

除非你只做machine ,唔玩free weight,咁咪無咩影響
因為機就好快做完姐,最多5分鐘,排下無所謂
銀座天秀再開就差唔多
岩岩去撚完 兩點成40人
好多後生成班fd做
無一部機係吉
屌康文署快撚啲開返啦
兩三個一齊去果d新手先最頭痛
有個幾好肉地
大波成日操pat 唔戴巴 飛晒釘
開多五六七間差唔多
新手對佢地黎講好有用
d濕鳩plan 一下就join一年
冇恆心 一個月去幾下 錢照收

早幾日開果陣去
一個巨巨帶三個新手
間野細到已經冇位企 仲要帶咁多人
輪機輪到on9
新手識鬼咩牌子咩
見到 哇 好多機喎 就JOIN嫁啦
點知玩玩下全部Sportsart先知中哂伏
Sportsart可以廢到連CABLE 2邊一樣重 但D力都唔同呢下先勁
唔洗返工咩
連鎖預左架啦
繁忙時間多數都多人架啦
其他24小時gym/傳統gym都係爆架
除非去d私人細場既姐
係咪冇啪佢上面粒制?
似係
岩丫.係屋企做deadlift, 叫大聲都無人理
秒撚左
多左好多籃球撚上嚟尻,拎張bench嚟擺野然後企喺到操二頭,操撚完坐喺張bench到攤抖唔知做乜尻,唔講以為跑完全碼咁,要走埋去兇尻佢地先識行開
真...鬼佬鳩操都大隻過黃皮豬
如果有返少少身型嘅去操無人會理你
但成日見到D肥仔/排骨/毒撚樣比人狂SELL
然後隔多一個禮拜已經見到佢地已經課咗金上PT
Sport Arts真心垃圾
好多另外有幾間用Hammer strength
買matrix cybex precor好過啦
sport arts完全唔撚知咩設計
之前去anytime用life fitness 張bench唔會搖到仆街
做大重量都驚佢反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞