(英文寫作) A-level UE拎A, 你寫,我改

39 回覆
4 Like 1 Dislike
其實你點教理科? 理解能力咁差?
人地個al係指ale, 如果用as 的話 考dse 嘅有幾多會知咩黎? 唔夠人講 就亂up一通 蓋過自己嘅醜態
你期望啲人交啲範文級別嘅文俾你改?
我成績係咁差㗎啦
改你就改啦
No bullshit. Let’s go. I’m the fucking champion
: 食飯未啊:
: Have you eaten rice?

: 未。食左面。
: No, I had noodles for lunch.

: 你老母閪啊
: haha you fucking smart ass
不嬲都係咁講
係人都知ue係as㗎啦

外國A level未見有一科叫UE, 啱啱google搵咗一陣, 有嘅話等你補充
咪撚理條傻閪啦
咩料幾廿年都係咁A-LEVEL英文㗎啦 ching重度?
你咪問下當年考A-LEVEL嘅人點叫呢科囉 係度嘈好撚威啦www
想問下 ielts 得唔得?

舉個例子:

政府洗太多錢係藝術上 應洗係其他地方

一般人會答; 藝術都好緊要 要平均洗 應洗則洗

但咁樣會唔會好唔特別?唔會高分

如果好激進咁答 會唔會高分啲 假設寫作水平ok ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞