(英文寫作) A-level UE拎A, 你寫,我改

39 回覆
4 Like 1 Dislike
其他高手歡迎亂入,互相交流
得啦 威啦
英文A這麼強阿(託眼鏡
如果無法翻譯出來就接受我上次的對白吧www怎麼樣www(燦笑
告白www(燦笑
dse 雞發現
應該考緊呈分試
You are all but a stupid asshole.
唔知有冇錯
根本唔會有人強調AS Level
不嬲都係講AL
啲小學雞真係
有咩方法可以改善作文
寫係到我再俾suggestion你
I go to school by bus
其實依加啲中學生考公開試好似冇以前咁緊張
唔知係咪因為大學學位太多 (1.5人爭1個學位咁上下?)
啲人都唔太當dse係一回事,補習好似都變左夕陽行業了
細個考al 個個都知 use of english 呢科係AS

但基本上考AL 嘅 學生都叫 中化同UE 就算,邊會有人強調AS (除左某啲術科有分al as以外)

難得有個考AL 然後UE 拎A 嘅巴打免費幫下一代 等佢地進步 但你仲要係到成隻小學雞 處處迫人

當你考得AL 最少都差唔多有30歲啦

係唔係要以後都迫我地講考ALE 而唔係AL?
Have school today. I go to school by bus today morning. I go to have lunch by bus. Finish school. I go to home by bus.
唔怪得你會考都冇C
正常香港人都會理解到 係 講緊 香港A-levle啦下嘩 =.=''

正如你問人 a level 讀咩科?
條友答係 stat,
你會唔會追住佢黎問: 你是點讀的,明明stat 係as
你補咩化學呀
補家政算啦
亞氏補家政呀,自講自high

dickhead
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞