[清熱解毒]車路士球迷開季討論區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
依加既盧蛇拍以前既夏狗一定好firm
右面?
但得英國佬先會諗得出Stargazy pie呢種咁噁心既垃圾

其實可以換人試下,依家車tune到佢地兩個唔得都有人補上,而唔會影響成績

高毒某程度上係可以by pass兩個double10,交波比盧sir,咁兩個double 10就做牽制對手嘅工作
右邊嗰個
屌自膠 冇睇名以為魯黎
冇魯
Tuchel賽後評論(摘要):

-極度唔滿意球隊上半場表現,雖然Kepa, Silva等人表現出色,但打呲戰唔單止係講求技術,態度以及團隊合作亦同樣重要

-Tuchel表示換走Mount係個艱難嘅決定,但佢希望話畀球員知道,佢並唔滿意球隊上半場嘅energy

-Tuchel透露半場訓話內容 :「要贏多d爭奪、執多d second ball、建立信心 、提高效率、緊逼對手同埋唔好咁被動。」

-讚揚Silva發揮出色,特別係上半場嘅表現,亦絕對值得取得入球

-滿意Christensen表現,Tuchel亦形容Christensen係一位可靠嘅球員

-滿意球隊可以克服障礙,上半場球隊表現欠缺質素,而下半場球隊喺質素上有顯著嘅進度

-Tuchel透露Pulisic未必能趕及參與星期三晚嘅聯賽盃賽事

“ I was not happy with the first 45 minutes, Derby’s are about fight, energy, win your duels and play together as a team, some players were trying to just do own their skills, Thiago Silva was outstanding “
已成廢人
一開始以為係魯迪加黎
咩國家都有劣食架啦
干地行得好前
343奪冠 買渣古 轉352
呢個假象嚟
主要係因為其他戰術片唔出得街
所以永遠都係得啲罐頭式射波片 馬騮搶球片
timo上條訓練片左腳射波好勁
幸sir今次有point
哥狗都係唔會比核心既戰術訓練人地睇
佢地咁撚有錢 去邊度都大把好野食啦
🎯 No team has managed more shots on target in a Premier League match this season than Chelsea vs Tottenham (10)

🤯 All 10 came in the 𝘀𝗲𝗰𝗼𝗻𝗱 𝗵𝗮𝗹𝗳 at Tottenham...
可能cwa鍾意食stargazy pie呢
圍屌mode
本地人都唔食啦下話
姐係比着你會唔會食鴨仔蛋 禾蟲嗰啲
你拍片教煮嘢食/打機 都唔會出啲煮到pat屎/俾人大炒嘅片啦
何況人哋有埋pr部門揀啲勁嘅片出嚟
每日咁射波都拎唔到一球出黎點撚樣踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞