[清熱解毒]車路士球迷開季討論區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
你估C朗晚晚雞胸咩
timo笑死
Thomas Tuchel on Andreas Christensen:

"Andreas has been very strong since day one. He can play every position in the back three and plays with confidence. I had the feeling at the beginning he needed a push to trust his quality and believe in himself."

"Today was a very strong performance. We rely fully on him and he is doing very good so far."

[via @AdamNewson]

佢地好似仲有個個鰻魚啫喱
見上幾場有放佢落sub到,以係未死得
睇youtube見過孫狗食 佢話唔太差
是但比一大堆footage啲剪片狗剪咪得
洗乜去到pr部門咁緊要
利伸:剪片狗
有歡樂又有威脅
干狗個餐單好似都癲架
都要睇教練
【-6吊命】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCCLV
https://lih.kg/uDtNeRX
#780 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

老鼠
食都唔會差得過法國
倫敦啲野食唔差
但得英國佬先會諗得出Stargazy pie呢種咁噁心既垃圾

本地人都唔食啦下話
姐係比着你會唔會食鴨仔蛋 禾蟲嗰啲

以前明將啲劣食本地人食得少咩
some players were trying to just do own their skills

講緊傻定猛
最多咪食一兩次啲gimmick嘢囉 你會唔會日日三餐都食明將啲紅豆軍艦呀
原來下星期阿妓對熱狗
G chi 熱狗三連敗
唔想牙狗贏喎
有s,複數
Both la

一個冇腳傳波好波
一個軟奶奶吊吊fing咁
Both啦
睇psg里昂 定係蛆米蘭好
贏到再講
打般尼都打到㩒曬鐘
中學冇錢又要同女去食飯
葵廣果類撈麵 明將都會食唔少
狗打狗淨係笑失分嗰邊咪算
應該係閪波一場
睇首都打比好似仲好
唔係wo 今年想睇阿狗仆街多啲
洗咁多錢之後仆街
一定係想阿狗輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞