鐘培生 禁慾半年 仲蝕幾百萬 冇埋面 點解當初唔叫雞

203 回覆
942 Like 31 Dislike
如果佢係醒

希望佢真係當show sale人搞拳賽

其實尋日換拳手會唔差
我先,199萬(燦笑
出左名都抵晒啦,加上幾百萬對佢唔係咩錢
其實正常 身邊啲marketing又唔撚提佢 邊撚個會比八舊水去睇 應該推出多啲套餐俾人揀 綁死八舊水一個月搵鬼睇咩
鍾生,我平時都好唔尊重女人,我心目中當正佢地全部係臭雞。快啲比錢教訓我啦,我50萬夠架啦。

PS:我會醒水第一Round就訓低
又會有人真係走去睇
認真答你
呢個比賽
錢黎講

佢賺左好多 完
最好睇真係大j個場,起馬對打
林作個場,林作 作為新手,戰術成功
鐘培根 就冇得show off
林作係爆咀呀,幾時爆呀,冇人知,冇人記得
淨係知有人比一百萬比林作
有冇聽過誠哥跌咗10落地下都執返?
你覺得誠哥會唔會用浪費100萬
做啲咁嘅嘢
唉 如果鍾生第日啲小朋友見倒老豆搞埋啲咁既野 仲點面對朋友仔
其實爛臉狗應該智商得20
share 得最多嘅gif 就係林作連塞佢10拳
點止燒幾百萬
你睇佢事前搵PR出既新聞稿, 唔同傳媒報導
當既請既嘉賓, 主持, 場租, 器材, kick lick crak lart, 樣樣都係錢
仲有D拳手搵既教練團隊唔知會唔會佢都有份sponsor
保守計分分鐘過千萬

不過人地過百億身家, 就算真係燒一千萬都係散紙
不過燒一千萬燒都佢咁柒就真係冇第二個
不過佢一開波用一千萬去整容增高整好塊面D月球暗瘡然後比錢電視台幫佢開個節目仲好
有錢既傻仔就係咁
仲要個cam成日close up佢塊面
勁多暗瘡 好陰公
杜生
就係冇美容sponsor
陽痿生仔?
I myself jerk off twice a day
Exactly
數以十萬計人睇佢俾個行外人連環鎚十拳做小醜,抵!
其實好想知條二世祖搵邊間PR公司同佢搞呢場大龍鳳, 可以柒到咁
定係條二世祖乜都想自己話事又呢樣個樣最後搞到咁柒(典型有錢佬係咁, 以為自己有錢有品味, 我諗做design既人特別明白呢類客)
知唔知東星何勇點解輸比大頭仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞