鐘培生 禁慾半年 仲蝕幾百萬 冇埋面 點解當初唔叫雞

203 回覆
942 Like 31 Dislike
係散紙 但呢推散紙比得甘唔甘心 又係另一樣野
其實得大J 叫打得好睇
同埋林作running man搞下笑
洗錢刷存在感
係你理解能力低下而家講使錢,你就用揾錢理解當你使2 萬都都就住就住,人地投資千萬百萬根本好閒,一個廣告就回78成啦
即係人地比喻姐,認真比既話佢既幾百萬應該同我地幾千蚊差唔多
嗱我就撐你
做比喻都要貼近返少少數據
好似跌2毫子當然唔會執
咁如果係跌2百蚊? 2千蚊咁呢?
公道d講 應該係200萬對佢daddy只係=我地既$2
邊洗蝕
賣飛同廣告都搵唔少
數以十萬計嘅人睇佢點柒
話知係咪得2蚊
7到甘樣 我係佢就縮返入老母個西
佢應該無蝕...D VVIP 飛成2萬幾蚊張,仲有LIVE 800蚊同比賽參加者都要俾錢
但人地唔係跌
自己洗錢自己威 你話佢鍾二病都好
佢覺得超值
畀一百萬隻雞舐佢啲暗瘡 爆瘡play
一定大賺
飛又貴都坐無虛席
Youtube 課$800 都勁多人比錢
仲有sponsor
錢同扑野係佢角度好少事姐
呢個係面子盃黎
琴晚ko唔到林作果下柒
正視聽
條傻鳩咁有錢賺同蝕對佢都冇感
面子最緊要,打哂飛機rend條咁嘅片出場,然後連個年左半年都冇嘅新手書生冇爆血冇knock down,人地一攬住你就即收皮,證明佢都係個拳擊廢物

就算有體重差都唔好打到咁柒啦
Steven都搏命過條爛面短撚
依次拳賽成功過佢搞嗰啲電競嘢啦
唯一輸嘅係講到大大聲要KO林作
我覺得佢呢單野實際上係好賺既
而面子呀樣衰呀柒到仆街呀呢d野
就真係得佢自己先知咩感覺
祖先cover晒
成班on9 幫人地 拉高 click rate 想蝕錢都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞