[STAY] Stray Kids討論區(4) 正規二輯NOEASY 日本2nd Single Scars

1001 回覆
19 Like 12 Dislike
Stray Kids(스트레이 키즈)
Holiday Special Single
<Christmas EveL>

UNIT TEASER IMAGE

#방찬 #BangChan
#현진 #Hyunjin
#한 #HAN
#아이엔 #I_N
Stray Kids(스트레이 키즈)
Holiday Special Single
<Christmas EveL>

TEASER IMAGE
牙辰牙菲牙包又著短褲仔
包埋畀正皮嗰五個,全部都係支那閪乜撚嘢黃餅,餅幾時係bin音,就係你班臭閪咁堅持用蝗語,搞撚臭晒個香港,有咩資格叫自己香港人
會員黃鉉辰,你條臭閪支那出世,定係老豆老母雙非狗?唔爭在打埋「黄饼」喎
好心睇清楚啦
黃餅講緊hyunjin同changbin個cp名
即係你平時開口埋口嗰啲精辰啊
戇鳩閪,撚唔知cp名咩衝出嚟柒,擘撚大對屎眼啦,黃餅咪支那人改㗎囉懵閪,點解係餅呀?因為bin=支那話個餅囉,香港人點撚解要用支那用語呀?叻唔切?唔係咁都唔明呀嘛?

又多一隻支那賤種,死翻支那住啦
哎呀,邊個冇睇清楚,邊個係支那賤種呀?驗眼未香港人點解要用黃餅呀?不如你打翻你母語賤體字啦
黃你老母閪塊愛滋餅
支那賤種會員黃鉉辰
著名柒碌支那血液芒叉我男人
以上兩位支那出世,愛支病會員上翻你哋嘅微博豆瓣,食翻你哋嘅金拱門啦,仲學人上連登
搞撚污糟晒個香港仲咁不知廉恥
兩名愛支病被人篤爆咗唔敢出聲?
你哋用蝗語唔係大大聲好撚威㗎咩
理虧唔敢反駁喇?
理虧啦?即係默認自己係支那閪啦
成個post計埋負皮嗰啲,原來咁多隻雙非狗走落嚟香港住,畀得負皮即係支持智障會員黃鉉辰同腦殘芒叉我男人嘅愛支病,一係就香港出世學撚埋晒啲支那文化,死咗去都嫌你哋浪費土地資源早死早著啦,浪費晒你哋老豆老母辛辛苦苦撫養成人供書教學,堂堂一個香港人,學撚埋晒啲支那文化,唔死都冇撚用
唔撚係而家先嚟叮一聲發覺黃餅原來係支那用語呀嘛?叫你哋咪撚成日上微博接觸呢啲嘢啦,而家咪馴化晒囉。定係一早知道都繼續用呀?咪就係你呢班支那狗日常生活不斷用蝗語,漸漸習慣晒,咁樣習慣落去,成個香港以後學撚晒Anal Lo講撚埋啲咩計程車,而家「渣男」用得咁普及咪就係你哋呢堆自豪講蝗語嘅人惹落嚟香港㗎囉
最少有七隻愛支病被人篤爆咗但又冇point反擊係到好嬲好嬲,只係畀到負皮唔改,唔反擊就等住被人指住額頭話你支那狗話成世啦
既然咁鍾意講蝗語點解要上連登講?搏屌?去翻你哋啲同類玩開嘅抖音微博小紅書唔好?

@黃鉉辰 @芒叉我男人
唔使扮沉默是金啦你一日唔回應,一日都係大陸妹
一開始講蝗語講到咁自豪巴閉,大大聲咁,而家做咩唔出聲
唔係有人忍唔到口㗎咩
成班大陸妹feel到自己處於劣勢,當堂聲都唔敢出估唔到香港啲Stay咁多都係大陸妹
下 乜原來唔得閒睇都要俾你鬧嘅咩
你估個個都好似你咁得閒every moment mon個post咩
你當我馬後炮又好 黃餅我真係喺呢度睇再search先知呢個term
我認我開頭係睇錯咗以為你亂鬧 講返聲sorry先
難得大家都係stay就和平啲啦
Mon到實一實,一秒負皮嗰個,身分證都唔知有冇三粒星
你先入為主覺得我亂鬧,係你仲懷恨在心,好撚憎我當初鬧黃鉉辰呀嘛話公海個金善旴好「燠」呀嘛,跟住個隻會員黃鉉辰屌鳩我掛住辰個名周圍鳩噏,但唔見佢霸住辰個名有啲咩作為講到底咪又係兩隻小器撚憎我憎到而家,先嚟屌鳩我發癲
蝗語世一用家會員黃鉉辰 #308454
出吓聲啦,我驚你死於愛支病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞