陳蕾 Panther Chan 討論區 | 我蕾世一| 修行者㫮成沙門

1001 回覆
85 Like 19 Dislike
sorry 應該係話非官方
講真邊個有飛買到 邊個就係要入嘅fans club
應該唔係假 佢本身冇官方fc
收飛乜都得有得睇就得

我都見無官方但好果惑,有咁多後援會
條蕾原來咁多fans
你呢邊都無飛放出黎
純粹係賣product
獵豹會先係official, 入錢買飛都係入去華納acct
你睇你信邊個囉
其實兩個都冇官方認證講黎都冇謂

但優先場開賣之前 樓上所謂真果個fans club gp 有好多人tag佢問內部飛個到有冇安排 佢一律潛水0回覆 就比人質疑用fc名義自肥提早拎內部飛

之後優先場過左有幾位fans就另開一個而家比人話係假既果個page 疑似自肥潛水果個admin即刻上水話自己冇份搞新page又話人地冇認證乜乜77

結果前兩日新果個fans club admin們向華納拎左150張內部飛比新fans club d人 轉頭原本潛左幾日水個page又跟住突然有翻內部飛比fans啦

屌你係咪真係咁想拎fc個名打飛機啊乜乜獵豹會 肉酸到仲要上黎lihkg抹黑搞新page果幾個女仔 密都廢事加比人睇你食相 成日係自己派下poster 十足十蛇齋餅粽咁

利申 全部野fans club gp有哂紀錄係事實冇得呃人 不過我演繹既文字就絕對主觀 我就係睇唔順眼舊個page潛水咁開心 有人想搞好佢就出黎單單打打又突然有翻飛 大家都係鍾意豹姐洗唔洗做到咁
估唔到咁都帶花生
屌仲以為獵豹會係official tim
原本都係gp內花生既然見到有人出黎tag人地係假page 咁就不如等大家原汁原味睇哂佢 評下理
我有追開花生
巴打公道
跪求兩張飛 任何日子任何價位
https://t.me/somethingwongwithyou
兩個GROUP加埋都無一千人都有咁多花生
「假」fanclub 今日話會加開28號,仲有內部飛
「真」fanclub今次又會拎到幾多出黎?
個別人士做無謂野姐 gp好多人都好好 好多人都會搶多左就係gp原價讓飛比大家 又有人會自費印poster送比大家 唔洗好似乜乜獵豹會咁又要留言又要share咁 唔好意思都要利申句 我言語間絕對係針住個乜乜獵豹會 因為真係好肉酸

btw gp d巴絲我唔自爆相認啦我都係實話實說
KKTIX三日都寫住已售完
軒仔其實做法幾好 開自己fans club自己出souvenir
Fc飛又真係靚位 而家一間fc 去鬥好on9
其實豹d fans都好好人
又會圍內放飛
又成日勁多免費soven
希望fans club件事快d搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞