一人一個香港人去旅行垃圾行為

114 回覆
42 Like 1 Dislike
上年係東京無敵家,有班香港人坐格黎。
其中一個食完之後問其他果幾個: 尋味指數?
之後果幾個又勁齊心咁講: 冇得輸!

乜撚野事???
唔睇情況大聲講野 當正無人明廣東話咁
見唔駛錢就拎 仲要拎多幾份咁

乜撚野事???

依個又幾好笑

乜撚野事???

我當時都O撚左咀
利申: 一個人去
搭巴士大把人開speaker睇片打機,香港人正垃圾
阿x(好大聲)呢邊呀
廢中去到邊都係咁
二十一世紀都唔識用耳機

whatsapp 耳機都唔使啦
擺部電話落耳仔 聽電話咁聽
又係去旅行見到啲廢老係車上面開到speaker大大聲聽whatsapp
提醒佢又好似踩親佢條尾咁
仲要專登較大聲啲 咩心態
去韓國行明洞,有幾個偽女神香港人行街,爛口過啲麻甩佬,以為得佢一班香港人
去韓國行明洞,有幾個偽女神香港人行街,爛口過啲麻甩佬,以為得佢一班香港人

係, 尤其泡國特別多爛口港女
hotel inari 真係好多香港人
好在我去果時遇到嘅都好好
廢中去到邊都係咁
二十一世紀都唔識用耳機

whatsapp 耳機都唔使啦
擺部電話落耳仔 聽電話咁聽
又係去旅行見到啲廢老係車上面開到speaker大大聲聽whatsapp
提醒佢又好似踩親佢條尾咁
仲要專登較大聲啲 咩心態

覺得你蝦老友記啊

秒速比人認到係邊度
平時班港女搭狗鐵巴士都係咁開到大一大睇劇聽歌架啦
佢話喎:
我地未去過旅行,用電話一定係大堂用

佢唔識較細聲

唔想聽到就坐遠啲喎

一: 個度係餐廳

二:我話幫佢較佢唔夠膽再應我

三:我問返佢不如你坐起湖中心用電話好無?我已經坐餐廳角落頭

四:佢話餐廳主人都未話佢,之後餐廳負責人就埋去話佢了

五: 佢話佢唔係香港人喎

六: 佢同電話另一邊既人話香港人發癲搞佢,之後佢個電話就無再響過,無人再理佢。

柒: 佢個仔原來同場,坐到老連咁遠扮唔識佢

最後佢敗走:衰仔,比張房卡我啦

佢個仔

應該mon緊post

秒速比人認到係邊度

記得去湖邊食西北風睇極光
就咁酒店後面條路仔入去已經好靚
係飛機到係咁調位
坐business 個時
比人upgrade上去個啲咦嘩鬼叫
瘋狂影相

最撚仆街同煩個啲就真係周街叫

乜撚野事???

依個又幾好笑

呢個正喎
MSG只有10秒左右同得一段先會聽,你喺就打字或者打電話黎,用錄音傳過來又要DOWN阻撚住哂

秒速比人認到係邊度

記得去湖邊食西北風睇極光
就咁酒店後面條路仔入去已經好靚

天氣唔好啊依幾日

好天個時又無料到
港女係日本搖鳩人地啲櫻花,條仔重話佢好撚ONqq

條仔講漏三嗰字

乜撚野事???

依個又幾好笑

呢個正喎

乜撚野事???

金剛小儀?
Lm

乜撚野事???

金剛小儀?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞