一人一個香港人去旅行垃圾行為

114 回覆
42 Like 1 Dislike
到底香港人去旅行可以有幾垃圾?

我呢依一刻就身處芬蘭,早上7點左右,

有條中女呢,就開大個speaker嚟聽佢既WhatsApp voice msg

成個場都聽到,我都走左埋去話佢一次

條撚樣係無回應,重開大聲啲

到底可以有幾醜

以下開放分享討論

喂 XX過黎睇下 呢件野好平啊
嗌過對面鋪
影佢正面
影佢正面

重要個ringtone 又係鬼咁大聲,我懷疑佢有聽障
咩食物都影一餐係香港人先會做嘅7事
食貴食平我都唔會影
影佢正面

忍唔著埋去屌佢老母

想要正面嘛,拎去J
條撚樣重話佢唔識較細聲喎,又話人地店主唔出聲,跟手我同店主講,依家佢收皮了
廢中去到邊都係咁
二十一世紀都唔識用耳機
廢中去到邊都係咁
二十一世紀都唔識用耳機

認同
廢中去到邊都係咁
二十一世紀都唔識用耳機

店主出聲屌佢啦

依家又唔用speaker啦,又識較啦
廢中真係阻撚住地球轉
香港人真係好鐘意用speaker聽whatsapp/line遺言
香港人真係好鐘意用speaker聽whatsapp/line遺言

紅館演唱會咁啦直頭
巴打好勇
做得好
巴打好勇

一向好戰
巴打好勇

一向好戰

可唔可以講下頭先屌尻佢影佢時佢點反應
好想知
港女係日本搖鳩人地啲櫻花,條仔重話佢好qq
當所有食肆都係大排檔,明明間餐廳好靜都要大大聲咁用廣東話傾計,覺得好肉酸
佢話喎:
我地未去過旅行,用電話一定係大堂用

佢唔識較細聲

唔想聽到就坐遠啲喎

一: 個度係餐廳

二:我話幫佢較佢唔夠膽再應我

三:我問返佢不如你坐起湖中心用電話好無?我已經坐餐廳角落頭

四:佢話餐廳主人都未話佢,之後餐廳負責人就埋去話佢了

五: 佢話佢唔係香港人喎

六: 佢同電話另一邊既人話香港人發癲搞佢,之後佢個電話就無再響過,無人再理佢。

柒: 佢個仔原來同場,坐到老連咁遠扮唔識佢

最後佢敗走:衰仔,比張房卡我啦
佢話喎:
我地未去過旅行,用電話一定係大堂用

佢唔識較細聲

唔想聽到就坐遠啲喎

一: 個度係餐廳

二:我話幫佢較佢唔夠膽再應我

三:我問返佢不如你坐起湖中心用電話好無?我已經坐餐廳角落頭

四:佢話餐廳主人都未話佢,之後餐廳負責人就埋去話佢了

五: 佢話佢唔係香港人喎

六: 佢同電話另一邊既人話香港人發癲搞佢,之後佢個電話就無再響過,無人再理佢。

柒: 佢個仔原來同場,坐到老連咁遠扮唔識佢

最後佢敗走:衰仔,比張房卡我啦

佢個仔
巴打好勇

一向好戰

可唔可以講下頭先屌尻佢影佢時佢點反應
好想知

佢返應太慢,影完先起手擋

佢有少少驚好似

有啲言無論次
上年係東京無敵家,有班香港人坐格黎。
其中一個食完之後問其他果幾個: 尋味指數?
之後果幾個又勁齊心咁講: 冇得輸!

仲好鐘意同全車乘客分享同人傾緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞