「太后」都移左民去英國

280 回覆
1245 Like 29 Dislike
上面幫佢抬橋班yc靜曬
好心班忽然覺醒撚啦
好出奇咩 只有傻鳩同垃圾先會留係香港
成班D100尤其佢同跛Q2隻超廢老,都不過係大奸養嘅門口狗,依家主人冇叫佢吠點敢出半句聲呢???
條吳志森真係正仆街黎
問下佢點睇biden今日嘅政績?
成班D100尤其佢同跛Q兩隻超廢老,都不過係大奸養嘅門口狗,依家主人冇叫佢吠點敢出半句聲呢???
太后
佢廢還廢
但唔通你想佢比人拉咩
我真係想喎!!!尤其佢咁撐芝麻會台戲!!!
義士變condom
連會都未開就話成壇嘢係假嘅,新聞聽到即刻著咗。
太后一生吉祥
其實你地都幾on9 兩個唔同concept
中國人嚟香港搞電視台 係搞滲透,搞假新聞
做大外宣
人哋出咗去可以呼吸到自由嘅空氣
無壓力下幫香港嘅人出番啖氣, 或者報道真相, 講人話

你自問呀而家香港得返邊間?最重要係香港連蘋果都冇咗
你哋係咪最想人哋日日喺香港先可以講返香港嘅嘢。之後等畀人拉?
你哋就淨係識匿埋喺間房度食花生,玩批鬥
去英國重建新香港......

到時夠人多就可學蘇格蘭一樣,公投獨立.....

帶錢走嘅一律支持
你條死柒頭而家都被我攻擊啦
你留意下人地ig 啦
14年 已經寫緊我要真普選 笑緊鍾樹根
好多年前已經不斷post殖民地啲嘢
佢老婆之前係蘋果live 主播
唔通你又要批鬥佢老婆?
你話佢有份惡意中傷, 你可以睇下佢之前喺香港台訪問講嘅嘢 , 佢話佢係公司俾人杯畀人逼
有時人大咗好多嘢身不由己嫁
唔係一句話:你轉工啦 唔好做 就咁易
我就唔信你全部朋友個個都咁高尚 做黃店啦
你好撚野
我同意,就算佢係689,依家去左英國日日唱衰中國我都唔會反對,支持就講唔上,如果佢依家係敵人既敵人,我就算唔鐘意佢,但佢幫手打敵人唔通我阻止佢咩
大芝麻絕症末期後遺症:

大腥簡!!!
姑息養奸本身就係罪

可惜大部分人只會怪魔鬼,無人會責怪養鬼果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞