CSGO 賽事討論暨技術交流區 (9)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
屌你啦rmr都 bo1 小組賽
都幾on9
仲要係單循環round robin
最撚on9 就係咁,最尾果round十成又係一隊入左圍既對一隊未入圍既,之後又係鳩打
今次應該好多黑馬出到線
追住個map pool黎ban 剩低1張圖玩針對性部署
睇下dignitas生唔生性
cph都可能有機
實力最平均係dignitas嗰組 (呢組應該最好睇)
但係佢比人ban晒nuke vertigo同inferno之後無路行
唔睇好佢地
雖然今次係LAN 或多或少對呢隊老人隊有利 但係要入major 24強真係好難

cph嗰組真係唔好抱太大期望 雖然G2近況麻麻 同埋FPX好耐無比賽 唔知佢地有無態

今次最大問題係頭2出線 仲要係咁嘅format 同埋個派分系統太奇怪 出到線同出唔到線真係無咩分別咁
但係輸左P12 decider就好大件事
所以其實啲黑馬都係冇乜機最多爆到一兩場冷
一兩場爆冷點都有
但係如果爆到頭2出線就難
新version比賽
呢個format真係少膠 但24隊eu真係難左啲搞既...
faze一定要top2出group先有機會有得打major
你隊老人隊dig要top6先qualify到major top24
爆一兩場冷搞到big出唔到線都幾好
group c真係難搞重要係bo1
dig ence都唔係差好遠
發覺仔少危
其實都好on9,啲黑馬open qualifier 打入closed qualifier 再打到嚟依到,之前其他RMR比賽又冇分,咁姐係冇四強應該都去唔到major
eu:
And then any other team participating with fewer than 97 points would need to place top 6 to guarantee a spot at the Major.
其實係europe太多隊 平均水準又高先咁
你睇下oceania....
依句邊到見到, 我諗冇一隊黑馬頭6到
Navi準備玩死自己
NAVI打隊垃圾都打到咁
衰自己on9玩呢張map
navi已經qualify左major
佢包尾都有major打 只係排位唔同
試下map pool都好
navi而家當RMR係bootcamp啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞