CSGO 賽事討論暨技術交流區 (9)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Na重有Rainbow6 battlefield pubg apex可以稱霸
valorant有D design係幾好既
但對觀眾真係太難入口
普通人是但睇比賽
點會識佢D技能
所以都係cs好
閃光煙呢D一睇就明
Steel Brax Hiko automatic呢啲都做唔到大佬真係少慘
屌都唔撚知做緊乜鳩 又變豹走嚟走去又似煙又似牆 跟住又變番身都唔知係開技定放煙
睇呢個post先知NIP同何猷君隊0勝LOL隊合併咗

老老實實 何猷君玩左兩年電競就吞併左瑞典電競王國NiP 鍾培生搞左咁撚多年電競都咁撚霉算唔算侮辱企業家呢3隻字?
https://lih.kg/2705292
好似話tenz成隊冇教練
係啦都叫咗拎咗valo年初個冰島major 拎完之後其他region就追上咗
我覺得tenz嗰隊都係嗰啲典型na player 即係玩落好似打緊rank/pug咁打 諗住靠individual skill可以贏 所以佢哋應該諗住慳番唔使要coach
所以而家何猷君係nip老闆?
好似就係因為咁
所以比g2打爆
我聽人講g2 好似畀人13-0
係 gambit 13 0 g2
100T啲fans已經要求100T快撚啲賣hiko
google睇係合併再係美國上市 主要股東囉應該
今晚一點spirit vs eteranal fire必睇
有咩咁好睇Nip big好睇好多wor
係喎撞時間 應該開兩個tab睇
nip rez狀態差就可以收皮 rez onfire真係好撚勁
因為我暗地裡想睇ef輸唔知點解
任何隊既core member唔on fire狀態差都會收皮架啦~
G2打隊mibr都可以打到咁
點解MIBR啲人又唔同咗
KennyS係咪唔會再打
Live打緊Valorant
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞