有冇巴絲年尾會去意大利?

115 回覆
17 Like 16 Dislike
而家意粉番黎係咪仲係14日
德國
意大利幾乎冇iso 15189實驗室
嗰時問accredia佢覆我得兩間
仲要其中一間唔包pcr test
另一間就好似暫停營業
好掛住Napoli既pizza同埋Capri Island
周二凌晨起安哥拉等四個非州國家的非香港居民不准入境

政府公布,因應最新疫情發展,將由星期二凌晨零時起,指明安哥拉、埃塞俄比亞、尼日利亞及贊比亞為A組指明地區,從該四個地區來港的非香港居民不准入境,並對相關抵港人士實施最嚴格的檢疫要求。同時,按全球最新2019冠狀病毒病疫情發展,政府將於星期四凌晨零時起,指明澳洲、奧地利、比利時、加拿大、捷克共和國、丹麥、德國、以色列及意大利為A組指明地區,收緊相關抵港人士的登機及檢疫要求。
屌出聲
冇去到Capri 好想夏天再去唔同嘅島玩
Capri雖然唔大 但係上到頂係幾正
有冇去過Ischia 當地人推介
下次諗住玩唔同啲島
果陣羅馬向下玩玩到西西里。小島都只係去過capri local recommend 可能都唔差架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞