呢位港姐係做雞比人包養定富二代

252 回覆
42 Like 441 Dislike
整到咁既樣哂錢啦
vet姐咁樣先值回票價
一秒都冇 仲要應該係唔小心show 到
佢以前喺連卡佛做嘢會偷公司啲sample出街影相之後比人發現咗
條女真心犀利 由以前Poly痴文青Sabrina張曼莎班人玩到呢幾年終於高攀識到Sabrina Chan嗰班所謂上流人仕 愈買愈多Hermes
不如今晚決賽分享下點樣做到仲好啦

佢周圍同人講話覺得自己個人太純 之前同個ex分手人哋要佢還返部iphone好cheap 話自己送俾佢啲禮物都冇攞返 然後強調好多次自己大把錢唔稀罕(但佢又不停同人呻)
純喺邊度
佢呢啲人除咗淨係識利用人 會送野俾人㗎咩
佢嫌自己出身 老豆老母都無理啦
佢d ex爆下料啦
嘩大陸呀叔黎???
啲英文小學雞咁
https://streamable.com/ib7yxv
係咪影住曾乐彤個閪樣整的
我有個同學又係咁
我第一次見到張相都覺得有啲似老母彤
應該係因為兩個都係整嗰幾個位 蘋果肌 下巴 同鼻

對比番 馮盈盈 就算MK都好過佢
冇得比啦 人地馮盈盈話晒dse都有28分直入hku營養學
件MK妹係入poly high dip靠free ride人入翻poly
係咪企佢後面呢個
似會行miss ball條路入東張
當然連登仔啲女朋友都超級美人唔會同意
就咁睇佢本身都唔醜化個妝都夠洗乜整容
https://topick.hket.com/article/3057299/【香港小姐2021】陳聖瑜並非原名%E3%80%80Yvette被質疑整容解釋變靚原因

不過有網民聲稱她公屋出身,並非富二代。但陳聖瑜本身經營網店,如果營商有道,她有能力應付較高消費的生活亦不為奇。

佢撚有錢開網店 佢喺嗰間Hermes代購店Herluxe做直播sales 吹到又做零售統籌又經營網店 垃圾經濟日報收咗幾多錢呀
對鞋係Hermes
真係好想知01收咗條女幾多錢要搵埋呢啲數據嚟造勢打飛機
連登話佢整容做雞嗰啲又唔見佢講埋 仲要cheap到用連登做clickbait屌你老母
上面仲有對白色Hermes Royal Loafer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞