呢位港姐係做雞比人包養定富二代

252 回覆
42 Like 441 Dislike
覺得佢係打蘋果肌或者眼肚敏感
覺得計緊時佢一心急啲本能反應就唔小心顯露晒出嚟
平時喺間代購店都係咁樣對人乎乎喝喝搶功勞
好似呀天王嫂
補返link 7:20嗰part條八婆拉住個被foul佳麗嗰吓假到 以為自己拍緊劇咩屌
https://youtu.be/Cv9OWfT38tw
相處得嗰兩日都冇就喺度話唔捨得 但又噏唔出人地啲優點淨係識話人好好 人地張嘉兒起碼真係講得出個女仔有學識有特別諗法只係比較文靜唔慣對鏡頭 我真係唔明點解條女樣又假格又差都可以入到12強
https://www.instagram.com/p/CSi3SZipqWE/
唔知面試著住呢條七千蚊嘅Zimmermann有冇拎返去return呢
佢一日未釣到金龜佢都係要咁return充大頭
邊間 想打鼻針縮鼻都打得ok
咁本身都唔算醜既
真係變另一個要睇Shirley Chan
扮有錢女係咪會易d贏冠軍
原來真係有人咁做
係搏選完可以踩入啲上流圈子 佢呢幾年已經成功R到同Sabrina Chan嗰班人玩
唔知你咩神邏輯啦
做雞實係貶義唔洗解釋
但富二代唔代表二世祖,有父蔭又唔代表廢,咁我唔清楚條女背景咁問都好正常
呢間,個醫生好on9
你應該係弱智黎
我係問佢是咪做雞,定係純粹屋企有錢
一個貶義,一個中性詞有咩問題?
同埋唔洗拉開話題
著件貴衫扮有錢,著完退返去咪成陣汗臭味?
港姐面試打蘋果肌咁重手
佢跟條仔去法國酒莊個trip啲highlights笑到我 佢擺明完全唔撚識酒 講嘢又講到成個白痴港女咁 淨係識講我地依家喺xxx啦 仲要係咁搵個身頂住條仔唔俾人出鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞