歐美主流樂壇集中討論區65

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
EOM美區SPO跌得好勁, 可能最終得2-3周冠
覺得Tay Tay會寧願遲一年先出避Adele
Tay Tay拎左咁多年Grammy,未對過Adele
覺得Tay Tay今年會不斷出re-recorded album
就係咁多年都冇面對面pk過
佢地對打先好睇冇競爭何來進步
雖然佢地已經唔需要用grammy嚟證明自己
兩位都已經做到好多歌手一世人都做唔到嘅成就
唔洗鬥都知Tay Tay輸硬Adele根本屈哂機除左出道果年之外,都未輸過
Adele=Grammy至愛
你咁講其實adele都只係總共三屆grammy
分別攞佢地唔同嘅年份作比對有參考價值咩
Grammy corrupted唔係第一日
話唔定明年撚鳩adele呢 話唔埋㗎喎
有電台同下載頂住應該可以冠到2單接冠
不過kendrick lamar好似就嚟出未必頂得住
adele如果今次仲係可以賣到1000萬碟grammy根本沒唔俾獎佢嘅可能
再講就算有人corrupt到grammy去贏adele都唔會係tay而係H.E.R.
Album sales係標準嘅話防彈應該會拎AOTY
比多10年BTS都唔會有碟賣得贏21 25
佢鐘意嘅咪唔 flop 囉 The Weeknd 都話flop 痴痴地
就算flop都仲有勁大個fanbase
呢首歌真係靠回歸效應
Dua錄新碟?
又咁啱出碟先嚟中招
STAY美區可能呢幾日反超EOM了
係都lil has x超先
不過澳洲仲危過美國
EOM估計總共主流17國空冠
法國芬蘭空二
西班牙唔好提
美國唔係「空」冠
HBD!
推介個唔太出名嘅r&b組合Majid Jordan
(最為人熟悉嘅作品應該係同drake合作嘅hold on we're going home)
出咗新album超正
https://youtu.be/vq24zYNUTpE
https://youtu.be/2cK5MY4BhtI
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ko83U5YT4_caS3s9CeVwDsixWpKXD7pGY
Billboard Hot 100: #1(+67) Easy On Me, Adele [2 weeks]. *new peak*
Adele's "Easy On Me" is the fastest song by a soloist in history to surpass 100 million streams on Spotify.
Olivia Rodrigo's "good 4 u" becomes the fastest solo song by a female artist to surpass 1 billion streams in Spotify history, passing "drivers license".
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞