大家好 我係今次193事件當事人(5)

1001 回覆
453 Like 50 Dislike
有啲193fans當初就係憎cctvb所以撐viu,而家自己就成為咗另一個cctvb,依個世界真係好諷刺
絲打直頭危險啦
乞狗3 D老婆個個唔講道理 最鐘意就係郁手
已經有個老婆講到明話見到絲打會打到仆街
晒氣啦
成個IG都係16子
HOCC手足新聞比人洗走晒
變晒金拱門換閃卡
港豬真係食軟唔食硬
柒婆班底衰在ON9
比教主做特首天下太平
撐絲打
政權通常都係咁 伊朗
沒有最差只有更差
條友都試過昆我錢,要講報警先驚
要捧打落水狗,黎隻無人管嘅狗到處吠人,自己又呃埋咁多錢買名牌,睇佢post戴個隻撈都知佢做黎行cap水cap得幾過癮
樓主真心好夠薑 鏡Viu粉橫行都夠薑出呢個post
講真唔撐樓主既話
樓主下場仲慘
何況樓主根本無錯
乞狗有公司幫佢頂
樓主無
有無圖
可能因為大J笑乞狗衫 所以條網絡小強更加要企對面
人格謀殺完唔掂就話有人分化error
所以哩單一定要推到193道歉
同美國總統大選一樣,控制到傳媒唔報拜登戀童D衰嘢就得。
請出招
More
班門口狗怕乜
其中一個原因係訊息唔流通
出面班生番仲係覺得樓主係見到無貨都入數
但實情係
佢TG BOT PIN MESSAGE叫人課金買嘢
而Google form入面日期得9.30而無年份
正常人唔會將成個IG所有圖片都禁一次睇吧
加上IG BIO講可以DM查詢
而根據google form指示又係先payme付款
所以樓主先入咗錢

但後面私人IG FB 商家IG都搵唔到人
再到TG Group到發問俾狫婆省
6個月後再催都無人先上連登開post

可能你會話點解要上連登開POST
咁你有乜嘢高見? 樓主已經做晒可以郁嘅所有步數
公審乞狗三,剛好而已。

用呢段文字散返出去俾班生番睇可能會有好轉
你知唔知自己講緊咩?咩九個月,係2年呀,由九龍灣個燈箱開始,再九個月前行第二步,仲要193配合先成功。依個pr功力有番咁上下,一定係收左美國錢。
又要俾193人格謀殺,俾佢班粉絲恐嚇
樓主並不孤單,我地會撐你
已send email去稅局同食環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞