大家好 我係今次193事件當事人(5)

1001 回覆
453 Like 50 Dislike
dee del咗po
真心咩
睇錯 sor
上個月唔記得燒鞋俾33豬,下年農曆7月我會記得㗎啦,到時黎個post都應該會再推,咁就每年農曆7月都會記住,33世一
有得睇電視就得啦唉
所有罵樓主既都會加句雖然唔係特別鍾意193
哈 我真係屌你老母臭閪 咁撚樣都得好明顯193句嘢唔係好聲好氣 擺明係有說話俾人聽 不過我唔知佢哋中間設計有無發生過啲咩係外人唔知 所以唔評論 但係193選擇係背後咁講嘢而唔係當面搞掂佢嘅就一定係個格有問題
狫婆又loop
193都有錯 但你咁做真係唔啱囉
重話咩廣告照睇唔食藍店,

人地M記搵左MIRROR賣第二次廣告,
一定係蝕住錢搵MIRROR賣廣告啦!

重要無錢印籃神卡所以好快換晒
同fuckbook個D回應一鳩樣
「利申:唔係特別鍾意193」「唔係193飯」
一上IG見啲comment淨係識屈人係PR
自問自己一直都好感error 我老母仲要係半個錯粉 之前日日係到煲佢地 出我們不chok都叫我一齊睇mv
但呢件事我覺得193個格真係衰到浮晒面 班盲粉仲要死撐 撐到好肉酸
自己都有追星 如果追到自己都變到不知所謂是非不分 真係係時候脫飯啦
你覺得大陪分香港人仲有得救?🤣
即係撐隻乞狗覺得無問題
本身覺得佢都叫有啲才華
近墨者黑都係反埋算
唉好心啦
你兩個隊友 POKI 同193 根本就人格有問題

你捱左咁耐先叫有人賞識
死攬真係好咩

大家心照啦
一個就食女唔認
一個就自大口臭

兩個都唔衰得 比D所謂老婆TUM到以為自己真係紅到發紫
老實講真係食正條水比你地彈起

但一直再係目中無人 好快收皮
你係真係為佢兩個好既 唔係咁死攬啦
講撚柒咗好耐啦
樓主入錯數係佢on9冇人話乞狗3陷害佢
一直都係講緊點解唔可以就咁refund返樓主
樓主自問都問撚咗大半年(自己睇番對話圖啦你班文盲狫閪死虔婆
逼於無奈先擺上嚟
你一開始少啲藉口refund咪冇事囉撚屌
仲要衝出嚟屌返人轉頭 依然都唔係第一時間退錢俾人
收皮啦乞狗3
我哋黃唔食咪得 理得其他藍絲/中立撚食唔食啫
背後笑兄弟為左impress d狫婆

件事根本唔關dee獨唔獨裁事
係隻193人品有問題 自我高人一等踩低自己兄弟 叫人地幫襯lilaboc多過買error tee
一講Viu紅底個個起哂鋼
「你有無飲東江水啊」
嘥鳩氣
美心0.3%伍淑清比人屌到上天花板
Viu18%國企依家都完整無缺
比著係19年 Viu真係一鳩收撚皮都仲得
21年依家就...知就知 唔想知就算啦

#釋放何啟華
我冇睇開mirror error
其實本來唔識佢 但睇完今次件事開始欣賞佢

此地無銀…肉鳩酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞