[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (50)

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
唔該曬巴打解答
巴打點睇c&j 同Cheaney 出既Chelsea Boots
c&j 外型formal 好多,Cheaney 中規中矩,睇你點襯
當然料泥講就c&j
C&j果對未試過
今日收到第二期消費劵,已經去Tassels買嘢
買左咩?唔知嚟緊有無promo呢
大家點 Japan blue 啲嘢?
會唔會有伏 ? 見到有仲褸唔錯
大廠無伏,只有like 唔like
想問下仲有邊到有redwing 2996賣
點會伏,有件 vacation shirt ,布幾靚,又有D椰樹暗花
之前上leather healer 試過條 fc 1101 ,cutting 幾啱我,但又唔想著fc ,有冇其他牌子揀
Resolute?

利申兩隻牌子都無
差好遠
應該似FW47/51
51 頗低腰
47應該似
51中腰咁 高過resolute 啲啲
不過Fw個屎忽位唔太靚
上年12月中都仲熱
其實sugar cane 42009 同 42966 係咪都算直腳,我見好似話係66年個cutting
想問大家意見,大家點㨂下面既canvas sneaker, 襯直腳jeans/army chino

另外,我同上面師兄一樣,搵緊條同Fullcount 1101 cut既日牛,暫時睇緊 Orslow105/Warehouse1001xx,你都可以睇吓

Moonstar

Doek
我like 上面多啲,我自己覺得深色邊唔靚,如果鞋身係深色加淺色邊就靚。

我著過兩對久留米鞋,兩對個底都好快打柴! 我唔會再買久留米鞋,CP 好低。
我係睇咗呢張圖,覺得佢着得幾好
我會揀asahi
doek好長 唔太靚
canvas sneaker推介Converse All star J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞