[韓國親子綜藝] 《超人回來了》討論區 6

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
多謝巴打上次嘅開心些牙
[韓國親子綜藝] 《超人回來了》討論區 5
https://lih.kg/sBzdQBX
#973 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
仲識假笑
三個家庭都係得半個鐘
Dirty 야
好印度呢一下
笑死
聚會冇左都慶元係掙咁d
心諗佢邊度學埋啲咁嘅口音
似菲律賓姐姐
仲有 singing 싫어 dancing 싫어
偏哂咀
又cut到俾狗咬過咁唔知係咪心理作用 有夏俊夏妍既一定轉場/完結得好怪
好失望 7個小朋友都係得半個鐘。。。
又要無啦啦拍蘇幼珍湊仔 白鐘元就話姐 睇媽媽湊仔已經無左超回既初心 唔係話媽媽唔係超人 唔犀利 但超回當初咁受歡迎既原因之一係睇平時唔湊仔既爸爸點樣自己一個湊仔 如果想拍媽媽湊仔開過第二個節目會比較好
同埋我覺得依家旁白好嘈 成日講野都冚過晒小朋友把聲 好掛住以前鄭慧英一個人 把聲好聽又唔會太多野講 都唔明點解依家要兩個旁白
旁白太嘈好有同感 真係over咗..
基本上宜家每隔幾秒就聽到2個女旁白把聲
想聽清楚小朋友/appa講完整嘅嘢都唔得
最鐘意嘅旁白係一開頭鄭慧英同粉頭嗰pair
一個把聲好溫柔舒服 另外粉頭就好投入
每次睇佢一配娜恩part就好激動 笑死
而家真係好嘈 隔兩句就zip一句旁白 其實之前哈哈都ok 但唔知係咪搵黎救火 勁快冇做
建厚嘅假笑
點都唔夠阿Ben 個強顏歡笑假
夏妍好得意!!!! 振瑀依家都開始識照顧人, 果然係朴家細路
夏妍又怕陌生又喊包
明明佢係阿跌蛋姐姐黎
牙Ben運動天份係唔錯
Ben仔夠大膽 好多嘢都敢試咗先
好似滑浪同高處跳落黎
夏妍怕生姐, 其實都係大2個月 (雖然唔同年份)
以前佢第1次見箴言都係唔掂, 依家熟左認得依個哥哥就冇野
次次見到夏妍都好想搣佢地塊面!!!
超人回來了節目組係咪覺得小百合 以媽媽超人身份湊zen多人留意 多人睇 所以又搵阿媽上節目湊小朋友
上集個gathering 咁就完左
仲以為呢個禮拜有下文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞