【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【十一】之 藤原千花想要談戀愛

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
漢化組呢幾話發咗癲 無心機翻掛

最近我都睇英肉算
無興趣理漢化組點樣解讀套野
好地地想知嘈咩嘢啲支那仔
點解佢自己唔翻譯然後仲可以叫人唔好去睇其他版本
將自己既價值觀套落套漫畫度
成個聖人咁
仲霸氣過富奸
自從大佛篇後班友就癲左
帝鍾意下垂大波妹
所以肯定唔會搞輝夜
不過有食唔食,罪大惡極…
漢化組係咪弱智
動物台都有隻支那仔係咁出post屌赤坂
嬲撚到
近排故事大鋼:
1,原本鐘意嘅角色,喺朋友有難時,用性感打扮勾引最好朋友條仔。

2,口講以後專一上進嘅人,無隔幾耐就精蟲上腦,睇見身邊有人示好就想搞,唔理身邊有人遇到問題。

3,一個本來寧願自己放棄,都想心上人幸福嘅人嘅心意好似完全唔存在。同時心上人突然同你朋友做咗一對狗男女。

好明顯翻譯組入邊嘅人綠帽創傷發作。

不過我覺得作者寫呢幾章時都係求其寫完返去打機,咩新老師、同學團、親友團都好似無發生過咁。 對比返奉心祭、聽不見煙火的聲音,分鏡同人物描寫都差咗。
中學雞精蟲上腦有幾出奇
況且石上同伊本身兩個都淫底
之前鬧石上唔專一放低燕學姐都已經奇撚怪

成班友冇正常社交經驗
伊一向有幻想被家暴同睇開代名鹹故,當係淫底,但之前石上一定唔算淫底。

佢初中睇完大友搞嘢嗰段片,忍到個賤人嘅誘惑唔去加埋一份去侵犯大友。去到高中師姐床上色誘都煞到車。

係到咗輝夜失蹤後唔知點解會將搞嘢排喺關心會長同輝夜之前,仲喺學生會室郁手郁腳。

我嘅睇法喺好似《銀魂》所講嘅大結局發情期真係好恐怖。
芝士牛丼

正常中學雞
呢集特別篇笑死,作者覺得自己本作品無淫嘢,特登加一集去突破第四面牆。
早坂嗰段個人觀感係純粹攪下笑唔明點解咁認真
石上冇啦啦對彌子有好感就有些小突兀同接受唔到(利申石燕黨 ) 不過毒撚有女溝就上吊其實都算合理 未算人設崩壞
劇情上只係將早坂同會長組隊
千花個人好心水清

呢種搞笑角色關鍵時刻係神助攻

然后千花無再出過場
退撚咗休喇屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞