【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【十一】之 藤原千花想要談戀愛

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
不過無舂袋可以燒,咁係咪要燒白銀既春袋?
露出胸部道歉都唔得,因為無胸 ...
阻人扑野
大過7成港女
老母發現個仔可以上壘都阻9佢
正解
小彌子也很飢渴(正解無誤
如果唔係輝夜打過嚟令到佢哋過唔到個條線,之後應該會日做夜做,好快變一家三口
一、三、五先有工人嚟煮飯洗衫
即係叫人二、四、六日上嚟瘋狂扑嘢
真係佢地係咪想石上做情聖守寡 講真男人仲要毒撚好容易又對人有意思架啦 講到好似人設崩壞又渣男咁做乜鳩
不過我都同意對石上對御子有feel係做得唔夠 (對比起燕)但唔使講到好似劇情崩壞晒咁囉
早幾話先鋪路話子安既決絕係對石上既溫柔
俾石上可以早日脫離對子安既念想
咁而家石上早日脱離單身根本就大家都滿意,要石上太牽掛先係有害無益
漢化組on9還on9,但今集我見到嘅嘢係:
1, 石上仲未放低子安燕
2, 石上雖然對御子有好感,但就仲未認清御子對佢嚟講係乜,佢迎合御子係因為「唔想傷害佢,令佢誤以為自己冇女人味」
3, 子安燕對石上有好感,不過唔係戀愛嗰種,為咗唔hurt石上於是聖誕獻身,然後激嬲石上;石上對御子有好感,不過仲未搞清楚係乜,為咗唔hurt御子於是迎合佢,然後激嬲漢化組。

赤坂冇心機畫還冇心機畫,但係可唔可以唔好再要石上「閉上眼睛」啊?過咗成百集石上都仲係對自己嘅諗法一無所知,仍然喺「我唔想人受傷」個迴圈入面。「我唔想大友受傷,所以挺身而出。我覺得大友係好女仔,但大友係咪我嘅戀愛對象?唔知喎」,呢段嘢你將大友兩隻字改成御子,就係今集嘅情況。大佬,你唔煩我都厭啦。
感情嘅嘢第日再諗喇
老虎蟹都上咗先喇屌
認同
有女送上門重得閒諗咩傷唔傷自尊
重要係一個十幾歲血氣方剛既青頭毒撚
繼上一次學姐感謝炮之後又一匪夷所思劇情
有啲嘢
係中出咗先有下一步諗
屌,小彌子咁樣攻,點撚忍呀
石安教
套野進展快到好似俾人腰斬咁
赤坂睇黎真係好想快啲完咗佢算
四宮篇明顯係最終章啦
大佬赤坂畫漫畫畫到婚都離埋,比佢抖抖打下apex 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞