點解咁多女仔鍾意著瑜伽褲?

451 回覆
847 Like 97 Dislike
運動衫B都唔知有無, 一著其他就變E
有咩問題,凸顯女性線條美
仲有啲顯哂底褲嘅貼pat褲
淫撚到
識曬全香港跑步既人?
一開始又話人地揀錯場合著
咁宜家無錯喎俾曬圖你睇話有條褲真係for跑步著
又要話揀呢啲褲著既人唔係跑開步
唔好咁搬龍門啦好無
見到有條男人日日著(青衣)
咁你著波鞋都可以跑步架
人地著釘鞋跑短跑咪快D
為駁而駁真係好柒
成條傻閪咁
因為多男人昅
講唔贏就人生攻擊呀?咁似大陸啲小粉紅既你
益左好多阿叔阿伯,隻眼長期睇實好似想食左人咁
其實單車褲係有好厚既padding, 完全唔會見到條J
呢幾個唔知咩玩法
著瑜伽褲唔係問題,但對於一些舊派人會有好奇既感覺,
好似新式髮型咁,都會望多幾眼同討論下, 嘩原來依家流行咁,
不過好唔鍾意有一少部份著瑜伽褲既人又話唔俾睇又話唔俾討論,
所以不反對著瑜伽褲,反對的是部份著瑜伽褲既人既心態
邊忽靚
唔知點解硬係覺得係暗號黎,著左=有特別服務
真理
真理
真理
塞左幾多野
迷你裙都算
點樣著真理褲出街呀大佬
真理褲真係興起咪又一樣比青頭毒撚鬧著到成隻雞咁
瑜珈褲先正 成個曲線出晒嚟
腳長腳短有冇操開pat一睇就知

我估好多都係講緊港女個通病, 將瑜珈褲個function當做潮流, 正如個男人著孖煙通 / 單車褲當潮流咁著就唔fashion同有D噁心

我覺得果日真係做運動著或者去GYM ROOM都OK既, 但以我所見至少一半都係出街而唔係做運動而著, 而係當潮流人著我著, 咁就OVER少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞