點解咁多女仔鍾意著瑜伽褲?

451 回覆
847 Like 97 Dislike
「一直keep住索汗嘅同時又keep住運動,而又保持通爽嘅」
波鞋同襪解唔解答到你
腳出汗嗰陣襪吸汗
鞋透氣網面保持乾爽
同時比你keep住運動
果然港女係無道理嘅時候
鍾意用總之你唔明我啦嚟完結
用咩夏蟲不可語冰啫
直接講總之你唔明啦咪算囉
依個我係認同嘅
瑜伽褲有彈性拉筋跳舞做瑜伽係真係正
但著嚟跑或者行山真係唔掂
Why ?
你駁我嘅論點論證論據都源於你覺得喎
即係你寫paper都唔會唔睇個作品/quote reference啦
我講嗰堆都係源於我用緊個product
咁我講你又唔鍾意聽 咁講嚟做乜

樓主高汁引發啟發性思考
有啲褲緊到好似用緊迷你彈力帶咁
如果跑半馬或者行山行好耐嗰啲都真係不了
救命你個腦點構造
但呢兩款嘢嘅共通點就係你長時間用一樣焗住對腳同藏菌,所謂通爽吸汗係有時效,你認真運動冇可能長時間著住條瑜珈褲,因為keep住劇烈運動出汗嘅同時,條褲都會因長時間而噏住隻腳
或者簡單講你keep住劇烈運動條褲到某個時效一樣會吸唔切,對皮膚都唔好
瑜珈褲其實係for你做低強度運動先著,所以先話打拳其實唔應該著瑜珈褲
唔覆啦,慢慢理解下
你喜啦
我都係女人但發現同港女真係溝通唔到
講講下東又可以越撐越遠
救命
救命呀大佬呀
你break嘅時候會去飲水抹汗㗎嘛
你唔好咁無知啦大佬放過我啦
你講得出呢句你唔好話你打拳呀救命呀真係
你打拳唔洗用毛巾抹汗㗎?靠條垃圾瑜珈褲索晒你打拳個時流嘅汗?
定其實我認真咗呀,救命呀大佬
果然無知都係種能力
救命我對白眼真係反到上天花板
我用咗咁長時間就係同個覺得人係一手攞毛巾
一手攞拍做運動嘅人解釋
呢幾年嚟同你相處嘅人都真係攰喇
辛苦晒佢地
如果我一早睇到你呢個回覆我真係一早就慳返啖氣,好後悔最後先睇到
佢講到條瑜珈褲好勁㗎
好索汗透氣啱用嚟運動㗎
靚!好想屌
就係想睇
自貼先係真絲

我黎花生的
包實哂都咁咸濕
雖然人造人,但呢個真理褲FOR SURE
哈人著。人人都係林明禎咩。

不過焗住成日不如真係做瑜伽先著啦。
咁話你「性」別係男人係咪色情?

瑜珈褲唔係淨係做得瑜珈既 ching眼光唔好咁狹窄 外面世界好大架見識多啲
屌你就真係冇認真做運動仲笑人
sor 我諗跑開步嘅9成都會揀短褲
你呢種最多都係冬天保暖會著下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞