(突發)澳洲免費派PR俾Asians!

84 回覆
20 Like 66 Dislike
有一年全個星期每日日頭都過40度
連登仔日打夜打嘅國際線
你正係講啲沙漠地區我真係笑撚左 有幾多人會揀個邊定居
Even Alice spring Uluru 冬天都涼 去過兩次
澳洲主要都會去大城市
四季分明
熱多數都係係乾熱 除Brisbane 個邊外

澳洲講天氣真係無得頂起碼唔會好似英國香港成尻日落雨
夏天係熱既 個太陽真係曬到你hihi
冬秋天涼爽 有時都幾撚凍 澳洲有唔少雪山自己諗
5點鐘起身成地冰(零度)出門口摘生果

香港人黎講冇幾個頂得住都係偷懶多

我開拖拉機個時d德國佬一個摘贏3個支那人
high end 專業你又無
勞力你又唔肯做
收你返黎搶樓收租?
澳洲都已經華人泛濫, 無必要做好心畀你入黎
香港人全球搶住要手足
都未立法

利申: 喺澳洲
連登移民撚:屌 唔理啦。有5皮野hkd去外國訓街都好過係香港啦你是咪pr 五毛幫香港講野?香港已經唔住得人㗎啦
咁都叫直轉
都未講加拿大仲會凍到痴撚線
講天氣澳洲點都好過加拿大英國啦..
澳洲不嬲係野性大陸
日夜溫差大到
澳洲瘋狂撚狗
睇下你係邊到喎
澳洲好hi大
咪同之前香港人政策一樣 又係話5years temp 同pathway to PR
澳洲政府好鐘意講到唔清唔楚 到時佢哋點interpret都得
咁加拿大係咪澳洲?
澳洲天氣冇得一下次概括哂
但我會話呢度天氣根本就係無定向喪心病狂 冬天經常天陰陰好難頂
咁無人叫佢揀個咁差嘅city去
而家又唔係一定要去某一個city
澳洲冬夏同香港調轉架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞