著名醫學專家:FDA 批准輝瑞疫苗違反《紐倫堡法典》

53 回覆
19 Like 17 Dislike
第二期測試咪做左Blind test囉
Comments同facts有分別,你個講法係混淆視聽
世柒?Who?
我唔覺得你同我講緊同一樣野 但唔緊要啦 我唔認同左派思想 你亦無需認同我
其中一個毒源係突刺蛋白。
會整傷血管。
疫苗尤其是AZ 那種會造出突刺蛋白。直接增加血栓。咁都唔算主動增加風險。

任何疫苗都必定會有負面反應,睇吓幾多%。
其實同你呢句無衝突,係重點唔同

blind test 係講疫苗是否有效 (未計佢會fade out 啦)
而篇文,同我講嘅係,唔打疫苗之外仲有好多方法,探討打疫苗係咪最佳做法。
如果各國開左上帝視角,知道疫苗安全有效。佢哋叫人打就無可厚非。但沒有人是上帝,沒有人保證疫苗安全有效...

現在根本係賭緊,搏中佢安全,政府就過骨。如果疫苗唔安全,也只不過死多左d人,唔關政府事。
不就是嗎?
總之,接種疫苗是放些化學物質入自己身體,應該是個人選擇!政府無權操縱!
LifeSiteNews (or simply LifeSite) is a Canadian Catholic far-right anti-abortion advocacy and news publication. LifeSiteNews has published misleading information and conspiracy theories, and in 2021, was banned from some social media platforms for spreading COVID-19 misinformation.
文科仔既wishful thinking炸吓嘛你所謂既top down
根本打完針都唔會開到關
因為會有新野破防
政要大多數係文科仔
文科仔成日以為自己上帝
唔撚識細節又要鳩吹
重要畀比話埋事﹖
唔好柒啦,我唔打針,又唔戴罩,咪一樣當武廢just a flu
唔係
強推疫苗係為左經濟活動,因為好多國家本身已經無咩錢
長期封關會大量失業,經濟崩潰

所以政府要寧願打針打死一部分人
至於追究?

香港故意開車撞到人傷殘個的士司機係當時刑事檢控專員梁卓然堅持放生
簽搜查令迫害荃灣警局輪姦案受害人的正正係蘇惠德

故權貴係串通左, 就算係打針打死幾多人都好難搵到人問責
大家有無把握日後西方國家可以追究推政策迫針的官員刑事責任
就算咩野政黨輪換似乎都只係權力的交接, 未必會幫你清算前朝

正如係香港搵醫生做專家證人告香港醫生係接近無可能
呢種對同業留一手的慣例係政界好常見
你身處香港定外國?
香港。如果你搭地鐵、巴士,見到有人張個口罩拉到落下巴,嗰個好可能係我
咁難怪你無事啦香港都無乜case
但香港好多防役撚屌人唔戴罩,我次次都屌撚返佢地轉頭
我好少出聲屌,多數小心影低之後send去1823處理
唔緊要,send多啲,反正1823唔會處理到
幾次都有狗搵返我攞原圖
攞完原圖,啲狗都係冇野做到,就好似721咁,所以你放心影多啲

之前你有冇影低黑警打人嘅相?可以send埋去俾1823處理,睇吓律政司最後有冇charge黑警
你#4咪一樣係混淆視聽,將comment當成fact
佢#4咪一樣係混淆視聽,將comment當成fact
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞