美國五角大樓:阿富汗喀布爾機場遭受炸彈襲擊!

361 回覆
63 Like 6 Dislike
呢個真,而家個情況未來中國應該會完全取代美國地位
愛登力: 撤得唔柒
點解你要用支拼音
美國人開始懷念大豆侵未?
拜登呢次大撚獲! 華爾街日報:4名美軍被炸死
https://lih.kg/2676975
有乜撚領導人咪有乜撚嘢國家
整臭自己國家個名有幾難
柒婆已經係一個好嘅例子
好難講. 美豬真係好撚得人驚, 仲有美豬係 TWITTER 讚 敗燈 STRONG
一句講哂拜登柒還柒,我都會攬,大家向大陸人學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺大陸,佢地只會有兩個反應

1. 幫佢地洗白
話阿富汗政府貪污在先,阿富汗政府本身都唔係咩好人之類

2. 洗唔白就提都唔提,我唔知我唔見唔關我事

係得連登仔先咁on9
美國有柒事仲抽水抽得勁過對家
喊打喊殺

你有冇見過大陸人見外交部/習總自己講左柒野
就瘋狂抽水
然後加以抨擊?

冇呀嘛
個個扮冇發生吖嘛

得連登仔先咁鍾意將美國柒事不停拎出黎講
閣下弱撚智就去驗下個腦啦.

唔通北韓人民夠膽 抽 肥仔恩 水啊 ? 呢 D 咁0既白痴比喻, 係智障人士先諗到.

你鐘意咪繼續攬 敗燈 囉 ! 畢竟係你 個人自由, 但唔好講到咁撚偉大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞