[PC/I/A] 為美好的世界獻上祝福! FD (44) 日伏1.5週年 誤中1001

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
同期有巴尼爾係地屬人權
冇晒石喇
惠惠唔係必抽咩
一樣 我抽泳裝克莉絲抽到保底
啱啱先知原來國際服係多國語言
好心係就放埋中文落去
台伏真係搞到好似就執咁
聽講國際服一開波就泳裝限接萬聖限
因為跳池而棄台服嘅人轉過去都冇意思

6隻新角?
可以開3池
跳池就唔出奇
但睇巴哈台伏而家1萬人都冇
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=37203&snA=2893&tnum=6
呢隻驚真係只有流失, 唔會有人加入
國際服多種語言人流應該都有一定數量掛
骨王應該係送 兩池好啦
D限定咁密, 真係加速趕人走
活動ex成功一場殺
條女一望就唸起艾莉卡
特別係副眼鏡同泳裝水刺幾乎一撚樣
https://youtu.be/-Rp7UPbhErE
アルベド配布
又光惠
mo stone la
和真-cd, 惠全體中加速, 抖m似fes自身加氣+全體攻大
骨王 暗法
1全體叉電(高倍率) 2冇效果高倍率 3微回復
大 暗屬 自身魔攻大buff+敵人魔防大debuff

アルベド 暗物 (新武每次行動回100)
1物防中debuff 2全體小加速 3微回復(無屬)
大 全體全屬中減傷+反擊buff(受傷時自動普攻1下)

シャルティア 光物 (新武每次行動回150)
1自身中叉電(高倍率) 2可能高倍率 3唔知
大 光屬 自身物攻物防大buff+唔知咩buff(盔甲mode)

lalatina 暗物
1全體物攻大buff(miss) 2自身大叉電(miss) 3自身物防中buff(miss)

惠 光法 (第三隻光屬限 P話自己係惠推
1自身魔攻中buff(高倍率) 2全體中加速 3普攻

和真 暗物
1自身中加速(高倍率全體技) 2全體減cd(高倍率) 3普攻
如果part 2抽到part 1嘅就番返part2
係 最近加咗好友系統
好多韓語同西班牙話嘅人走嚟add
跳池就我所知 其他玩家無咩所謂
反正都係等ReZero池同聖誕池
唯一唔夠好就派石唔夠JP咁豪爽 前日Nexon萬聖節直播送skip卷同回體

獸人妹妹都好勁,大技全體減速
就算有人加入都冇可能跟得上進度
我開服玩到而家都嫌資源太小
D活動送既角你都冇得拎
又升唔到lv果d
d敵人又勁我全隊6 lv彩耳環都要死人
新手點撚樣玩活動boss都打唔嬴真係玩條撚
呢個真

我開服開始玩到依家,都仲未齊屬5件彩耳環,仲話想引新手入唻?

真係fans既話,一早就玩左日服;而係fans又礙於VPN問題既,都一早玩左台服。

所以,依家一年過去,其實真係好少誘因招新人唻玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞