袁國勇:不少人憂慮接種復必泰會出現心肌炎,但每100萬人只有少於50人才會出現

172 回覆
10 Like 335 Dislike
心臟出事唔會好得返
個spacing
目前因武肺香港死左212人,小過預期全民打疫苗會死嘅362人
打條頸既大動脈,再直接入腦
為咗幫你班人達成任務而去冒險值得咩?
樓上用六合彩比較既係咪on9
六合彩買完唔中最多咪蝕少少錢 風險自己控制到
打針有嚴重負作用既話係有生命危險 對家庭生計都有影響
重點係「50人」只係官方數字,之前都有啲出咗事嘅個案係由家屬自己講出嚟而唔係官方講出嚟,另外如果過咗打針之後14日先出事嘅個案亦唔會計
等陣先
佢唔係話冇人中 (機會=0)
係中既機會低
當初勸人戴口罩
就話畀人知唔好有僥倖唔受感染嘅心態
而家勸人打針
就話畀人知要有僥倖冇事嘅心態

人嚟架 ?
數字只計算 死亡人數
未死得去, 半殘廢.... 未計!
苗撚出黎講兩句啦
都唔知有幾多無report到
50個

打完針心口痛去急症係廢話 屌你老母
https://lih.kg/2675059
嘩,係咪咁癲呀.......
意外死都係限39人啦
明白
香港死少過350人都係正常吧嘅
睇到條弱智仔#64覆嘅野已經知佢無腦跟本係自己聽唔明人地講咩仲要覺得自己好撚醒果隻 俾人屌多幾次先知自已柒左就係到扮膠師兄仲咁有耐心想教化條傻鳩
仲未計其他幾十隻已知既副作用 同埋未知既

只係講緊心肌炎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞