[FF7]Tifa係咪遊戲史上最正女角?

431 回覆
576 Like 41 Dislike
得最尾認同
臨訓前得閒有時會開隻honeyselect
揀Tifa爆返鑊先訓
每個人嘅答案都可以唔同,
如果你問我,我會答你,絕對唔係!
唔好話遊戲史上,剩係計FF系列,佢都絕對唔係!
我從來都唔覺得 「Tifa」 有咩特別吸引之處,
FF13-2 女主角 「Serah」 都吸引過佢!

喺我同身邊嘅心目中,
FF7 女主角 「Aerith」 同 FF10、FF10-2 女主角 「Yuna」 絕對完勝!

FF系列之外, Witcher 3 女主角 Triss 都係絕對完勝!

完。
得最尾認同

死撚開啦! 關你(地)咩事? 唔好自作多情啦!
我唔需要你(地)嚟認同,亦唔到你(地)去反對!

我同身邊嘅人都係咁嘅睇法就得!
講完。
每個人嘅答案都可以唔同,
如果你問我,我會答你,絕對唔係!
唔好話遊戲史上,剩係計FF系列,佢都絕對唔係!
我從來都唔覺得 「Tifa」 有咩特別吸引之處,
FF13-2 女主角 「Serah」 都吸引過佢!

喺我同身邊嘅心目中,
FF7 女主角 「Aerith」 同 FF10、FF10-2 女主角 「Yuna」 絕對完勝!

FF系列之外, Witcher 3 女主角 Triss 都係絕對完勝!

完。
得最尾認同

死撚開啦! 關你(地)咩事? 唔好自作多情啦!
我唔需要你(地)嚟認同,亦唔到你(地)去反對!
(即Block。)

我同身邊嘅人都係咁嘅睇法就得!
講完。
得啦得啦
收皮啦白卡
條友真係似攞白卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞