[FF7]Tifa係咪遊戲史上最正女角?

431 回覆
576 Like 41 Dislike
咩GAME名
隻game講咁多存主義,又沙特又西蒙波娃
到頭嚟部份玩家只係表面咁認為andriod (aka 仿生人)就係冇靈魂
我係制作人嘅話真係哭出嚟
想重制
咩GAME
姐妹丼
hd remaster 已經算玩得
Pc幾時岀啊
我想做隻鬼多啲囉
捉棋姐無扑野既
大佬打野戰喎
樹都冇棵
邊個睇唔到
新島真

有錢係春, 黑警世家應該頂多中產
善解人意????

男人婆
固執、堅持己見、自以為是(第三殿堂前)
搵joker條命黎博(審訊,好似揀錯選項會bad end?)
仲要想做黑警

10個可溝女角入面我排佢第9 (記者真係唔得)
反而家姐幾正
不過兩姊妹都陰鳩joker
唔記得邊篇

日頭搵舊情人 夜晚同geralt扑野

後尾兩個要決鬥
can't agree more,J到鳩都甩
好想中出佢
呢隻GAME名氣同實力真係唔成對比
畫風嚟
你不如話點解小新個嘴永遠歪埋一邊
唔明點解講到官配咁
但要入感情線最麻煩嗰個又係佢
P5R先入坑,覺得官配係學妹
「講到官配咁」大概係因為要主角群
所以撇除老師醫生123占卜姐姐記者
杏->配龍司
雙葉->似妹&同變態佬多互動
春->太遲出場一直都邊緣人
變左好似同真係官配

利申:一周目專一揀左占卜姐姐(一開始又呃鳩joker錢,joker好慘
醫生最正跟住到家姐
送完綠帽之後好似仲要串鳩傑佬
撚狗咁撚真係
沒記錯係短篇第二本其中一篇
Yen 同 Geralt 2位老人家其實各自咩都玩過,幾好啊
每個人嘅答案都可以唔同,
如果你問我,我會答你,絕對唔係!
唔好話遊戲史上,剩係計FF系列,佢都絕對唔係!
我從來都唔覺得 「Tifa」 有咩特別吸引之處,
FF13-2 女主角 「Serah」 都吸引過佢!

喺我同身邊嘅心目中,
FF7 女主角 「Aerith」 同 FF10、FF10-2 女主角 「Yuna」 絕對完勝!

每個人嘅答案都可以唔同,
如果你問我,我會答你,絕對唔係!
唔好話遊戲史上,剩係計FF系列,佢都絕對唔係!
我從來都唔覺得 「Tifa」 有咩特別吸引之處,
FF13-2 女主角 「Serah」 都吸引過佢!

喺我同身邊嘅心目中,
FF7 女主角 「Aerith」 同 FF10、FF10-2 女主角 「Yuna」 絕對完勝!

FF系列之外, Witcher 3 女主角 Triss 都係絕對完勝!

完。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞