[總之就多謝支持啦!]車路士球迷開季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
青訓上唔到位就賴曬球會俾唔夠時間
完全無視球員本身資質上限
又話transfer ban mm rj先上到位
無視班切天神呢啲成功品
冇話錯你篩選資訊

再講歐洲有邊間豪門對待青訓唔係咁
勁就用廢就賣
收購先係主要兵源
我意思係遇啱一個肯用青訓嘅領隊都好重要
沙、撚 都係

但如果遇到干狗、摩狗呢啲就算啦
已成材唔計
阿狗呢十幾年都好多年輕人出現,一堆宣明會,但出到幾多個KDB Salah Lukaku Hazard ?同期Mount James Abraham 都高過阿狗青訓一班,車唔係青訓球會,係冠軍球會。

要做青訓球會就即係=修咸頓之流=中游球隊
阿狗想話自己重視年輕人,即係指自己做中遊球隊都好開心,即係搵樣野嚟打飛機,逃避自己球隊成績差。

冠軍球隊老中青球員比例一定會平均啲,唔會全部都年輕球員,年輕球員要搵出場機會,一係要借、一係要賣,好合理,同埋都盡量唔好浪費光陰坐後備。
因為人地寧願護級都要比青訓成長
MM 㺂 RJ 同班青訓呢啲跟過撚sir 同醉酒佬
根本上硬位
佢阿狗閪知咩
都同佢講咗袋仔17,8歲有料都可以係無轉會禁令既車上位
佢都仲可以話教練要追戰績 冇時間等新人成長
本身段片有錯唔緊要 但做資訊型片有誤導又唔肯認
明明有無青訓上到位係件好客觀嘅事實
但佢個結論都可以係大家睇法唔同姐 真係屌佢老味
過去十幾年阿記有邊啲青訓/年輕球員上到 歐洲Top 10?
幫嬌玩鞋都未夠班
Saka
搞笑top 10
譚應該無啦
撚蛇都係焗用
一有錢就即刻買新前鋒
柒撚懵懵食甜筒,條友咩球迷
做資訊片資訊錯誤又唔認
捧咩波1隊用哂青訓咁撚威
有咩爭標分子嘅豪門會咁做

崇尚用後生仔嘅阿積士都冇咁癲啦
Kdb係橙其他都無邊個係無辜
沙拿個時球球炒飛機先賣
你大獲喇 人民英雄都夠膽屌
我會覺得MM同RJ有既特點都係所有教練會欣賞既
干狗摩蛇會唔會用都只會係得個估字
但係其實摩狗只要球員符合佢既要求 佢係會用後生球員 例如Varane
所以我會覺得Mm同RJ佢哋無論喺邊個教都好 都會有機會上到一隊
先唔好講阿記 廢事又話我地jer 鳩住
近年皇巴拜呢3隊用自己青訓上到世界級都係少之有少
英國班軌都冇事
驚閪
Ajax 可以咁做,係因為個聯賽廢
英超點可以咁玩
你地係要駁人就唔好針對人地阿仙奴球迷嘅身份

直接駁佢講嘅嘢好過啦
話阿狗賤種係無撚講錯
玩金錢足球就買水貨
玩青訓 質素又唔夠其他隊咁好
繼續攞17年前既金盃打J算啦
呢個就係你地2000年打後唯一成就
唔好唔記得暫時阿妓係英超洗得最多錢嗰隊
然後走去笑其他隊金錢足球
真係笑撚死人
隊波廢咪無星肯嚟囉
俾咁多錢買啲中下游球隊既人
仲好意思話人哋球隊唔重視青訓
Ynok
你錯就錯在我地狗竇已經討論過青訓呢個問題好多次
從以前嘅內戰
到而家嘅共識就係除咗kbd 無個係無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞