[總之就多謝支持啦!]車路士球迷開季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
支持!
你班友講黎講去都數漏天神
講到車唔重視年輕人,不如用另一個角度睇,車培育出嚟、買既年輕人,好多都可以上到大台,咁證明車既眼光好過其他英超球會好多
Mason Mount Reese James Tammy Abraham呢啲其實就算無轉會禁令都會留到喺一隊 甚至有唔少上場時間

唔認同
如果係干狗摩狗教

呢班上撚到位咩
屌你老母蘇馬
係豪門始終唔等人
盧卡古 沙拿 都係去到20中先上力
等得幾多個?
條友都弱智架
點解可以假定有轉會禁令青訓先可以上?
明明就係一早林伯講明會重用青訓
親手提拔佢哋上一隊
佢就喺度踩低成隊波
話冇得洗錢先用青訓
今年車仔轉會窗都可以買人啦
點解車仔又會提拔青訓查洛巴?
根本就係教練決定
不如搞清楚啲邏輯先出片啦
同埋佢自己片頭一開始都話車路士個青訓篩選好嚴格啦
係咪青訓數量多就代表一定要全部用晒先?
上一隊就唔使經過篩選?
當車路士係咩
佢都九唔撚柒搭八架
所有德甲隊都係拜仁肉便器
嗰陣沙蛇教喎 加上佢哋既能力同埋鬥志無論係邊個教都好 都會不斷努力爭返一隊個位返嚟
含撚啦Ynok
猛狗占狗一定係
攤手狗難講
事實真係 有轉會禁令先會令到班青訓易啲上位喎

你比著以前個班老派教頭教
Mount可能走咗
根本就係連阿妓近年都係咁
事實有幾多青訓真係上到位
咪又係沙卡 比爾連出得多
五十步笑百步 我地青訓用得仲多過佢地
印象流球迷
咁呢個買星嘅過程
咪令青訓冇機會上位
令青訓最後要外借/離開

而後來某啲青訓亦因為車仔過去唔太比機會年青人上,而提早選擇轉會,係真係有呢啲例子喎

你地唔同意我嘅係 你地覺得班青訓冇質素
但同時間 車路士都冇比過太多機會人地成長。

嗰邊爆咗po 搬過嚟覆 想片主覆下

青訓要外借同一隊買咩球員根本唔掛鉤
佢地要上位一定要靠外借得到穩定出場時間同表現
對職業球隊比賽模式有一定基礎經驗先有可能返嚟同一隊成員競爭

最後一點錯到離曬譜
全車區都知cobham青訓接近全英甚至全歐洲高質
你唔係以為唔外借就比到佢地成長?
跟一隊操然後一季出5-10場點樣成長
定係踢u23直至夠料踢到英超為止?
知唔知u23強度仲低過英甲英乙?
知唔知車青訓係17/18歲踢緊u23?
外借得到真實職業球隊嘅比賽經驗
對手全部都係大人 大自己10歲都有
喺呢啲條件之下表現得好嘅青訓都未必夠料踢車仔(abraham英冠神射手 tomori 打比郡player of the year)
根本唔係車仔買人阻青訓上位 而係車青訓要上位一定要經外借證明自己呢條路
支持埋JB
好!
MM RJ Odoi 細查?
未計嬌 安柏度 中途出走嘅㺂 仲有古閪 Tmr 利華文圖 呢啲準備上位嘅都放佢哋走
認真,砌成隊11人腳都得啦
一線球隊有三四個自家青訓可以打正選仲係冇機會? 仲未計英超容錯率一定要低 除咗中下遊邊有強隊肯比時間同信任啱啱出道嘅青訓?唔通每一年都留位比青訓然後踢走一個一隊?講撚到得車係咁 再睇吓你隊柒頭阿搞撚到似乜? 咪又係keep一兩個青訓其他人都係擺爛唔用 轉頭又洗錢買人 俾乜撚柒機會?
你再深入了解下車青訓點玩先啦
你柒咗就認啦
得罪講句
車youtube channel
資訊內幕有鷹
球迷討論有benson
戰術有泥清

其他算鳩數點做都唔會做得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞