自己換電掣搞唔撚掂

329 回覆
9 Like 427 Dislike
呢啲弱智野睇水電功力

我同你講,而家係得啲下欄屋村電器佬先仲係咁
但正常人整之前都會先跳咗屋企個電制先
邊會電親
回頭仲有其他原因嫁
接觸不良都可能會
出面好多呃飯食都唔知
利伸 我都呃飯食
電掣關水咩事?你會玩到用水射落個電掣到咩
我都唔係應樓主
只能講而d人睇人
我有時都會帶電做 唔係懶 係唔停得
無電牌?無牌就唔好整電既野啦屌
漏電漏唔走就rip
以前a牌有人簽就有 我師父做油漆佬都有個a牌旁身
你其實用咩牌子制面,你未上網睇下個制面catalog,我做工程既,我地制面上會寫住邊一邊係supply,邊一邊load,supply就係In,load就係去你熱水爐,L1L2唔敢答你點駁係岩,熱水爐制呢d搵人換好啦,唔係難度問題,係驚一陣為左個幾百蚊制面,齊壞左一個幾千蚊既熱水爐
借問自已換過制面未
咪撚阻住natural selection啦屌
唔停電,其實某程度上有煙花睇機會大過電到自己
萬一簪錯, 一開掣爆炸著火, 燒埋鄰居
其實換制面呢d真係自己做都得,依家做緊同之前個工程,房口穿線都係搵d鄉音大媽穿,電氣判頭都係同你hea搞,所以同你自己搞冇咩分別
有電牌可以做嘅嘢多啲但出事要負刑責架
睇留言就知一堆人識少少扮師傅,其實換個掣好簡單,使乜下下出面搵人整,唔通換燈泡都要有牌咩
做你屋企人真係可憐
為左慳兩舊水 沖沖下涼電死左都唔知咩事
L=火線 N=水線….
過馬路會車死人 好危險 所以我唔出街
依隻燈曲配熱水爐得1年貨仔 估你上手都係依款

下次買個30A啦

同呢啲on9仔做鄰居真係好撚慘
冚家剷都算數仲要累撚埋街坊
男人識呢d 係好事, 但真係識先好去搞嘛, 唔係好似樓主咁唔識又走向搞
水電師父好專業架喎 無理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞