[GPU]連登礦工區(8)

1001 回覆
6 Like 89 Dislike
8月5 eip1559 transaction fee唔會再落袋
落袋量=/=出產量
咁N卡性價比最高是咪3070?筆直預25k,btw冇砌過機,是咪揀有得插兩三張卡嘅老母版好D?我見price.com嘅砌機list好多都係單卡黎嘅 ,仲要唔知是咪LHR版
無計 d dev貪心要趕pow
佢又無得落袋 我又無 雙輸
佢地以為eip1559可以降gas fee
點知長期都高 真係得啖笑

network hashrate 升就預左
有asic開始落場 個個驚麻都掘埋一份
幾多新手唔google就 問問題
你屋企幾度先
die temp 定die junction temp呀
做下功課先啦 邊有人default 掘
PowerLimit clock speed都唔搞比多部冷氣機你都係咁熱啦
setting自己上網搵
自己google gpuminingstat whattomine
砌機係自己砌 唔係黃金砌機
出去砌等比人劏
唔洗諗 一定係LHR
緊係多pcie好
2萬5 比盡你3張3070lhr
咁我寧願4張3060ti lhr

出粒g5905 b460m 加隻夠火數夠pcie頭既1000-1300w牛 其他就買卡 完
Lm
LHR卡好d咩?最盡是咪得7成算力?個炒價冇咁貴?
70度咁勁hashrate去到幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞