其實如果生活係巫師嘅世界可以點生存

213 回覆
168 Like 6 Dislike
過到草試仲有日常訓練,最後仲要整對眼(有機會爆炸)
唔係想像中咁好,係一個表面童話,實際黑暗既地方
d村民好興走數唔比錢因為大城市用人力夠打怪,農村又比唔起錢搞到wicher收勁平
少少離題
其實Witcher 3個White Frost係唔係講緊宇宙熱寂
點解個世界會比白茫茫雪海冚曬
無錯,收重税嚟維穩,養住班騎士費事佢哋無所事事搞破壞,最好嘅生活應該喺北方嘅Kovir
跟遊戲講法政府高習同高等吸血鬼好有關係,你遊戲係街見到果d帶兜帽既女人全部吸血鬼黎,但小說就無咩對呢個地方有描術
Toussaint 成個dlc都已經係由童話故事既方式組成
咁當然每個童話故事都係表面風光,內裡黑暗
不過住係幾好住,至少相對安全
史凱利傑就更加不了
咁toussaint又幾好住,比起其他堆爛地好太多撈下酒莊工人日子都好好過,班騎士又日日係度鳩
ciri去過cyberpunk 2077 night city

btw宜家先知佢地唔係生活係地球
有幻想過,應該唔夠幾日就比狼咬死
開酒館,搞昆特牌大賽
係主角太有原則
又話有智慧嘅怪物唔殺
龍又唔殺
請佢做殺手又話唔得
如果唔係啲錢真係用唔曬
join 永恆之火,起碼有飽飯食
仲要人工勁平,搵埋都未夠整支藥
極限控距十里坡劍神
連登仔連基本呢招都唔識執左佢啦
林中夫人
屠夫係佢撞到個蝕日女孩,個女仔追殺緊個法師,想勸佢放底一切,點知佢唔肯仲有人去市場殺人迫條友出黎,傑佬殺曬佢同手下,跟住屌鳩個法師,個法師就連埋d人屌鳩番佢,個名係咁黎
加入相對穩定嘅Nifgaard。係帝國當兵總好過去Nording,隨時做土匪仲有前途

如果唔想打仗就安安穩穩做個農夫,有事搵Witcher,無事吐吓痰。假若唔好彩惹到佢哋,都仲有最強神乾草叉可以反殺Witcher
其實隻game地圖縮細咗啫
書入面地圖冇咁細冇咁近怪
成為一個ofir行商
風險大 但回報都大
去雞竇做雞

同一道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞