有間軟件開發公司嘅員工突然Whatsapp我

276 回覆
29 Like 550 Dislike
有冇人加佢同佢傾計
咁你都仲夠薑down落嚟
我諗樓主只要唔好down 個app就ok
Cap圖 應該無事
好地地會用USDT出糧, 知咩料啦
睇落似洗黑錢
叫連仔快啲del po救樓豬
我都收到但一問佢邊間公司就唔理人了
樓主唔用vm或者android emulator開咪中晒伏
好似話玩到咁上下,
會叫你比幾萬買個bot掛機cap,
再過多陣就人間蒸發
DLLM 收返埋啲link入返張圖啦
點解要放出黎先

我都收到
本身佢剩係Send左一段1秒錄音黎講Hello there 冇理到Del左
第二日用第二個電話號碼再Send黎 我冇理到
夜晚又用第三個電話號碼send黎 我屌鳩佢
問佢咩事要分三個電話號碼搵我做乜鳩 佢先send呢段野黎
三個號碼都係呢類icon 都係叫李晓怡
叫佢咪撚再煩就冇搵過我

之後我上網睇過間野係澳門公司黎 唔知乜鳩黎
whatsapp 咁多廣告仲咁多人用..

話說signal 我已經5個月無收到垃圾廣告... 點解既
就算開無痕你自己都要手動開個 封鎖第三方Cookie,而且無痕唔係萬能,只好祝你好運
其實由你click佢啲link已經有風險
如果啲link係有毒嘅話咁你就仆街
警搗破4個詐騙集團拘54人 119受害人失逾2000萬

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210816/bkn-20210816150423740-0816_00822_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD

唔係幫東方宣傳,但應該係呢種
wechat 到....
--

話說依家whatsapp 行緊Multiple Platform 同步...
依家desktop / web 一樣要每次開web/desktop whatsapp load 返一次...

之前話signal desktop 開得慢班人去咗邊

已經cap曬你圖,有曬你record
你出到糧遲早都會俾班狗凍結你銀行戶口
睇佢條link 多數係要裝profile
拎Premission CAP DATA
我啱啱都收到

樓主小學畢業未?

拒絕左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞