當年Carry達哥踢FIFA 既KMDD 去左邊?

235 回覆
35 Like 2 Dislike
有冇人記得佢成日講個叫513嘅兄弟

反共反達果個?
射得架喇DD
有冇人記得佢成日講個叫513嘅兄弟

反共反達果個?

達哥最勁係可以將每個隊友都改曬d 有趣既名 令到印象好深刻
重有思琪姐同豬肉生命

果時睇好似KMDD唔見左思琪姐都重係度
前排見到KMDD係twitch睇其他台

究竟係豬肉生命定係追逐生命

追逐
人地叫 chasing life

追逐生命你一d都冇追逐到生命

諗起前2年達哥打fifa撞到對手係啟泰同追逐生命

fifa 14定13
對面係黎鷹
咩on9tat笑死
除左ck姐,其他都倒戈打達仔
要搞台慶搵返曬大家踢一晚

係時候又要佢FF 1000歲大壽

同思琪姐個名係咩
重有思琪姐同豬肉生命

果時睇好似KMDD唔見左思琪姐都重係度
前排見到KMDD係twitch睇其他台

究竟係豬肉生命定係追逐生命

追逐
人地叫 chasing life

追逐生命你一d都冇追逐到生命

諗起前2年達哥打fifa撞到對手係啟泰同追逐生命

fifa 14定13
對面係黎鷹
咩on9tat笑死
除左ck姐,其他都倒戈打達仔

我記得果次,同都仲有好幾次達哥講對手一定係KMDD定唔知黎鷹
迪基亞好似上次佢玩隻強暴狂尼有搵佢,但連唔到,果陣仲有幾個連唔到,係得迪基亞撞到入去

同思琪姐個名係咩

平時聽聲聽佢9UP多
達哥會唔會考慮下台慶搵返哂佢地踢慶祝下

可能要等到百歲大壽

上次咪有囉,元老隊對新人隊
d畫面返哂嚟
早2-3年有隊波好勁 用多蒙特大炒佢地 想搵番啲片 搵唔到 有冇人記得?
早2-3年有隊波好勁 用多蒙特大炒佢地 想搵番啲片 搵唔到 有冇人記得?

仲要撞到兩次
達哥:呢隊係咪上次個隊黎

仲要撞到兩次

黃馬
第一次差D10: 0,第二次好好多,夠踢番
有冇人記得平反64果次,好正

仲要撞到兩次

黃馬

記起了 Yellow Horse

炒到黎鷹癲撚左

仲要撞到兩次

黃馬

炒到黎鷹癲撚左

第二次撞到達哥都驚,之後夠踢表示驚喜

仲要撞到兩次

黃馬

炒到黎鷹癲撚左

https://www.youtube.com/watch?v=81DVgHFu5Eo&t=199s

仲要撞到兩次

黃馬

炒到黎鷹癲撚左

https://www.youtube.com/watch?v=81DVgHFu5Eo&t=199s&t=199s

Thanks 巴打好好記性

仲要撞到兩次

黃馬

炒到黎鷹癲撚左

有球入左之後黎鷹:哇!!!!!!!!!!四十多碼!!!!
仲有atv喪擺烏龍
有時會睇kmdd 同黎鷹 ig
仲有atv喪擺烏龍

果次咩事
有時會睇kmdd 同黎鷹 ig

有冇LINK~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞