當年Carry達哥踢FIFA 既KMDD 去左邊?

235 回覆
35 Like 2 Dislike
同佢高台跳樓既KITSPY呢?

kitspy唔踢波 可惜
dd有時下午開台打大逃殺,黎鷹有時都有玩
黎鷹冇踢fifa但佢有時有睇直播,fifa時段好似見到佢係chatroom留言
水羅馬有時有踢
迪基亞真心兄弟

迪基亞算後期加入
中期仲有波波先生、黎鷹

我有follow波波先生ig, 好大隻。
達哥拍廣告成日揾佢做徒弟
dd有時下午開台打大逃殺,黎鷹有時都有玩
黎鷹冇踢fifa但佢有時有睇直播,fifa時段好似見到佢係chatroom留言
水羅馬有時有踢

有時都見EAGLE LAI係CHATROOM
迪基亞真心兄弟

迪基亞算後期加入
中期仲有波波先生、黎鷹

SEARCH咩﹖想睇下
達哥會唔會考慮下台慶搵返哂佢地踢慶祝下
迪基亞真心兄弟

迪基亞算後期加入
中期仲有波波先生、黎鷹

SEARCH咩﹖想睇下

原來徒兒係波波先生,唔講真係唔知
達哥會唔會考慮下台慶搵返哂佢地踢慶祝下

可能要等到百歲大壽
小道消息
因為郭大俠識咗女朋友仔嘅關係
夜晚好多事情要 do
唔方便打機機
所以王子同公主就開開心心咁生活了

永遠都抽筋嘅郭大俠
仲有水羅馬
仲記得有一排黎鷹日日屌達哥屎波
真心羨慕達哥有咁多兄弟 成十幾個
通常年紀一大就漸漸疏遠 而且仲要keep到個個兄弟係願為佢蹈湯赴海咁 好難得

我地識新朋友同時舊朋友都會疏遠 至多四五個係知己 要同時兼顧到咁多人認真難得

毒絲羨慕上
迪基亞真心兄弟

迪基亞算後期加入
中期仲有波波先生、黎鷹

SEARCH咩﹖想睇下

原來徒兒係波波先生,唔講真係唔知

ig ballguy . 以前達哥有同佢練拳。記得有張相兩人除衫影,達哥好似dark soul揀人無所有咁
KMDD嬌喘一聲倒在達叔懷裏
郭大俠把聲幾好J
仲有kmdd, 黎鷹, 豬肉生命
成龍 啟泰 羅馬 路飛 追逐生命 sayou 黎鷹 kmdd 郭大俠

記得呢幾個
仲有成日發顛屌鬼果個叫乜名 唔記得左
成龍 啟泰 羅馬 路飛 追逐生命 sayou 黎鷹 kmdd 郭大俠

記得呢幾個

黎鷹! 就喺佢
迪基亞真心兄弟

迪基亞算後期加入
中期仲有波波先生、黎鷹

人地打拳架緊係大雙啦
想問下達哥啲fifa隊友係本身識定係高登仔嚟?? 有冇老屎忽答到我

記得呢幾個

黎鷹! 就喺佢

仲有思琪姐 迪基亞 都成日聽到
想問下達哥啲fifa隊友係本身識定係高登仔嚟?? 有冇老屎忽答到我

有啲係本身朋友 有啲係陳近南開POST之後相約一齊玩 有啲係紅咗之後加入

仲記得黃狗以前都有玩過幾場

記得呢幾個

黎鷹! 就喺佢

冇人記得可樂?
可樂好勁
仲有歐偉倫 Zip Lau

記得呢幾個

黎鷹! 就喺佢

冇人記得可樂?
可樂好勁
仲有歐偉倫 Zip Lau

戰神可樂 通常出現係倒數環節 EDF EDF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞