(精神分裂左媒) CNN: 佢地嗌緊 "美國佬去死" 但又好友善

45 回覆
48 Like 7 Dislike
好撚恐怖....
唔知你曲定直 咁都可以話左膠
留意最尾個記者講 "bizarre"
成句個意思大概好似#17咁
人地有槍你拎支咪想屌人?
唔岩都話岩啦
後面成班生蕃喎 講嘢梗係留一線啦
https://www.facebook.com/watch/?v=1353132048421504
唔好cut頭cut尾啦... 睇完整對話
thanks, 好彩有完整video, 睇完覺得成段報導冇乜問題
捉住一隻字seem freindly 就係到發大件事
佢係想幫塔利班宣傳既咁點解唔cut哂chanting death to america同叫女人死埋一邊呢d敵意行為
條片淨係影住個leader話想自己好和平維持order咪最正面囉
無睇過tvb?
人地嗌緊Allahu Akbar (真主偉大)
on9女記者以為係解death to America
跟住咪話
「雖然佢哋嗌death to America但係好友善,真係好奇怪」
梗係啦人哋都唔係講緊你

樓主pin this
seemingly friendly 係寸緊佢哋話自稱和平,唔係話佢哋友善
hostile就姦q左佢
冇藍剔
單位數follower
咁記者嘅專業就係盡量客觀同真實去報道
唔係就好似tvb係奧運咁問自己想問嘅問題控制唔到情緒
同埋堆生番平時唔好話做野連書都唔俾書要留係屋企
仲一個白人女性記者係度又冇事本身就好神奇
好撚好笑
我都忍唔住
站著說話不腰痛
再次證明連登仔英文攞u
算友善啦
之前鄭州啲外國記者比人圍住屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞