【連登 商業電台 光明頂 討論區(六十三)】

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
就算唔使續牌,依家拉人封艇只要指指個鼻,講咗就得,點搏?
其實要35+成功 就要夠多人出黎投 要動員比平時更多選民 好似區選咁7成投票率
唔高調宣傳根本唔會成功
把聲好煩,公園阿伯咁
國際線每個禮拜都重有佢
大佬點同呀,佢宜家身處外地喺自己channel講自己的topic,同上光明頂做客席主持
啫係你叫商台請個踩界嘅人上去講野?
唔駛顧住個牌?
國際線咪又係商台節目
(精神分裂左媒) CNN: 佢地嗌緊 "美國佬去死" 但又好友善
https://lih.kg/2664193

同共產黨嘅邏輯係一撚樣
唔理19所講空城計論定係潘翁暗低做核突野。阿富汗可以咁樣變天法,仲要幾星期前塔利班可以咁高調響中国同王毅會面。實在太多不合情理既事發...

如果撤離中有美國人死,好大機會ww3前導火線,事實上老人登真係表現太差需要spin去打仗吊命
牙祖唔使好似Nixon咁樣辭職落台已經好好彩
有報導過架機入面已經裝滿人
有報導講話*
阿富汗平民大逃亡 德國無意接納 默克爾 : 難民政策不能重蹈覆轍
https://lih.kg/2664783

德國肥婆有聽光明頂?
見過鬼唔怕黑?

問你怕鬼定係怕sky 定怕左膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞