吶阿良良木君,我最喜歡阿良良木君了,你願意以結婚為前題跟我交往嗎?

388 回覆
33 Like 4 Dislike
聽晚就做
89寺同戰場原都兩話
後晚做忍野扇三話
聽晚就做
89寺同戰場原都兩話
後晚做忍野扇三話

就係想朋戰場原
終於有得睇
老實講垃圾君就係個有原則既人渣 邊個表白先都會照上

就算班長表白佢都唔會囉,黑貓果度講得好清楚

作者西尾維新講過
邊個表白先就邊個會係女朋友
班長衰在冇一開始表白, 明明阿良良木都係暗戀自己先

作者西尾維新講過

咁正路都會拖一拖先表白既
係戰場原太痴線

作者西尾維新講過

咁正路都會拖一拖先表白既
係戰場原太痴線

呢個就係垃圾鍾意蕩樣嘅其中一點
以前 淨係睇過 動畫 化物語 , 宜家想追返 應該 跟咩次序?
以前 淨係睇過 動畫 化物語 , 宜家想追返 應該 跟咩次序?

大家都係跟tv製作順序咁追到今日
唔洗咁在意次序,睇睇下你一定會少少亂

tv順應該係咁
化>偽>貓(黑)>物語系列第2季[貓(白)>傾>囮>鬼>戀]>花>憑>終[上、中]>曆>傷[I、II、III]>終(下)

tv順應該係咁
化>偽>貓(黑)>物語系列第2季[貓(白)>傾>囮>鬼>戀]>花>憑>終[上、中]>曆>傷[I、II、III]>終(下)

不過跟時序睇會舒服啲

tv順應該係咁

不過跟時序睇會舒服啲

插序點GUN

唯一跟到咪傷物語睇先

tv順應該係咁

不過跟時序睇會舒服啲

插序點GUN

唯一跟到咪傷物語睇先

當獨立故仔咁睇,每套個劇情都貼題
想睇返時序,上wiki睇返就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞