吶阿良良木君,我最喜歡阿良良木君了,你願意以結婚為前題跟我交往嗎?

388 回覆
33 Like 4 Dislike
岩岩睇左頭兩集傷物語
點解阿良良木唔係同羽川一齊架

琴日出埋第3集bd
你可以去睇埋佢

等港版不停LOOP果場
推番上黎

https://www.youtube.com/watch?v=7WdyIcDlK2o

8/12-13に全7話 2夜連続SP放送が決定した「終物語」の新作映像を使用した30秒CMを公開!

小說完左咁雲終於出
推番上黎

https://www.youtube.com/watch?v=7WdyIcDlK2o

8/12-13に全7話 2夜連続SP放送が決定した「終物語」の新作映像を使用した30秒CMを公開!

小說完左咁終於出
其實係咪戰場原夠強勢垃圾君先鐘意佢?

垃圾都鍾意班長
蕩漾係贏在於夠快表白
講番結物語前果幾年發生咩事

又有新物語?

又有新物語?

書而家寫monster season, 第一本忍物語聽日出,之後出呢幾本

又有新物語?

書而家寫monster season, 第一本忍物語聽日出,之後出呢幾本

到底可以出多幾多本
戰場原同班長係咪處女?

如果班長係你繼女,你一日24小時會點過
戰場原同班長係咪處女?

班長自己聲稱係架喎(冷血篇)
戰場原同班長係咪處女?

傷物語最早, 之後仲保唔保到個處就唔知啦
戰場原同班長係咪處女?

佢十心豆情願打佢都唔女女女佢
明顯唔會出事
戰場原同班長係咪處女?

佢十心豆情願打佢都唔女女女佢
明顯唔會出事

房租是一年性交一次的
之前追到終物語一半停左 唔知點解冇左以前一次過想追曬既感覺
曆物語其實係咪可以唔洗追番終物語先睇

利申:之前個D已經重睇過好多次

唔洗都可以

不過都係追埋終啦

黎緊仲有終物語下嘅動畫

不過曆物語最尾一集算係接終物語個尾

終唔知邊一PART有D悶同埋唔知佢UP乜就冇追 個陣新番黎 好似係講緊育
不過個陣睇見到扇輸左比羽川個波覺得好正
終唔知邊一PART有D悶同埋唔知佢UP乜就冇追 個陣新番黎 好似係講緊育

育 正唷

有d西尾寫推理嘅心思係入面
終下 有八九寺同忍野扇op, 無戰場原
終下 有八九寺同忍野扇op, 無戰場原

89寺

育 正唷

有d西尾寫推理嘅心思係入面

西尾啲推理,係戲言第一本用到論曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞